Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

CORPORATE FESTIVAL

Het Vergeten Kind

  • 7 heppie area’s
  • 23 activiteiten
  • 300 kinderen
  • 1ste editie

Heppie Factory

Tijdens de Week van Het Vergeten Kind organiseerde Stichting Het Vergeten Kind voor het eerst de Heppie Factory. 300 kwetsbare kinderen tussen de 6 en 18 jaar vierden feest in DeFabrique. Zonder zorgen. Zonder verdriet. Gewoon even kind zijn. Na een dag vol inspirerende, creatieve, grappige en ontspannen activiteiten gingen zij met een grote lach op hun gezicht weer naar huis. Missie volbracht!

OVER HET VERGETEN KIND

In Nederland leven tienduizenden kinderen die niet de kans krijgen om kind te zijn. Ze groeien op in gezinnen met meervoudige problematiek en bij 55.000 kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Het Vergeten Kind organiseert activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richt de organisatie zich op een duurzame, structurele verbetering van hun situatie.

Kinderplezier centraal

Tijdens de Heppie Factory staat kinderplezier centraal. Er wordt écht feest gevierd: met én voor deze kinderen. Met zoveel verschillende leeftijdscategorien bij elkaar kan dat best een uitdaging zijn om voor iedereen een passende activiteit te vinden. DeFabrique werd daarom verdeeld in zeven area’s met elk hun eigen activiteiten: Heppie Moves, Heppie Sport, Heppie Hearts, Heppie Beauty, Heppie Science/Tech, Heppie Crea en Heppie Music. Kinderen konden de area’s zelf ontdekken en zich onderdompelen in plezier. 

Mede dankzij de locatie en de samenwerking met DeFabrique was Heppie Factory erg geslaagd! De sfeer, het enthousiasme van het team en de mogelijkheden van de locatie waren een absolute meerwaarde voor ons event. De kinderen hebben ontzettend genoten van de mooie dag.
Denise Boermeester (Projectmanager Events Het Vergeten Kind)
Denise Boermeester (Projectmanager Events Het Vergeten Kind)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Steentje bijdragen

Ambassadeurs vanuit het hele land sjeesden naar DeFabrique om workshops te geven en mee plezier te maken. Wendy van Dijk en Juvat Westendorp gaven dansworkshops, er werd in de Kartfabrique gekart met Saar Koningsberger, voormalig Hollands Next Topmodel winnaar Montell van Leijen en Francis Beukeveld stonden bij Heppie Beauty klaar bij de hairstyling en visagie en bij Heppie Science werden spannende experimenten uitgevoerd met Jandino Asporaat als proefkonijn. Natasja Froger en Jamai Loman waren ook aanwezig. Ook kon je levend tafelvoetbal spelen, slijm maken, cupcakes versieren en zo gaat de lijst nog wel even door. Glen Faria maakte met zijn optreden de dag helemaal af. Wat een geslaagde eerste editie! We kunnen niet wachten op volgend jaar. 

Fotografie door: BM Fotografie en Rogier Chang Fotografie

Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind
Monique Koot
Tiny Dijkstra
Robin Arlar