Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Klantendag

Incentro

  • 1e editie
  • 3 professionele skateboarders
  • 5 inspirerende sprekers
  • 4 experience rondes
  • 1 skateramp
  • 160 yogaballen
  • 200 donuts

Let's embrace change

Welkom in The World of Incentro! Klanten en partners werden tijdens de eerste Conferentie en Klantendag meegenomen in het thema Let’s Embrace Change. Het evenement stond geheel in het teken van veranderingen en toekomst, dit liep dan ook als een rode draad door het evenement, voor- en natraject heen. Gasten werden gedurende het programma verrast, geïnspireerd en uitgedaagd om te veranderen. Veranderen kan natuurlijk alleen met een sterk team. Na de klantendag werd het eigen personeel verwelkomt op de feestavond Incentrolands. Met de band Jack Fire en zangeres Maan ging het dak eraf. 

OVER INCENTRO

Incentro is een hard groeiende IT dienstverlener die zich specialiseert in het veranderen van IT en bedrijfsculturen met meer dan 300 werknemers en kantoren in Nederland, Spanje en Kenia.

World of Incentro

Tijdens de eerste editie werd de lat gelijk hoog gelegd. Gasten werden na ontvangst door twee fotomeisjes en karikaturisten getrakteerd op een lichtshow. Maar dat was slechts het begin! Als sponsor van Skateboard Federatie Nederland en de top van de Nederlandse skateboarders besloot Incentro een skateramp te bouwen in onze locatie. De grote loodsdeuren gingen open en de top van onze Nederlands skateboarders verschenen op de ramp. Zij trakteerden het publiek op een rij aan adembenemende tricks. 

Great teamwork! Heerlijk om met een evenementen locatie samen te werken die constant met je meedenkt en enthousiast wordt van je plannen. De setting van DeFabrique past perfect bij de uitstraling van ons event. Daar worden wij blij van! Zo blij dat we in 2020 weer hebben gekozen voor DeFabrique als locatie voor onze 2e editie World of Incentro. Wij hebben er nu alweer zin in.
Renee Bruyn (Brand Manager Incentro)
Renee Bruyn (Brand Manager Incentro)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Leren & ervaren

Na de opening volgden er vier experience rondes rondom het onderwerp verandering. Verandering in de breedste zin van het woord: van digitale innovaties, nieuw leiderschap tot aan een plasticvrije samenleving. Bij binnenkomst kregen gasten een LED-bandje. De kleur van het bandje leidden hen naar de juiste ruimte toe. In vijftien minuten kreeg je nieuwe inspiratie om verandering te omarmen. Naast kennis opdoen konden gasten vooral ook innovaties en veranderingen ervaren. In Loods 5 speelden gasten vol overgave oud-Hollandse spellen en arcadespellen. Als tegenhanger vond je in het speelveld ook hypermoderne ontwikkelingen zoals een Smart Mirror die op basis van je gezichtsvorm bepaalde welk soort bril het beste bij je past.

Fotografie door: Ruud van Bragt

Incentro
Incentro
Incentro
Incentro
Incentro
Incentro
Incentro
Kalvermelkfabriek - Incentro
Incentro
Incentro
Incentro
Incentro
Carmen Meems
Kim van Leeuwen
Sandra de Wit