Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Jaarcongres Finance Transformation 2016

Alex van Groningen

  • 450 gasten
  • 30 sprekers
  • 1 buzzmaster
  • 400 roze rozen
  • 30 meter turquoise loper
  • 1 soeptrein
  • 2 vitamini's

Digitale (r)evoluties in finance

Opleidingsinstituut Alex van Groningen organiseerde ook dit jaar weer het Jaarcongres Finance Transformation 2016 in DeFabrique. Waar er de afgelopen jaren veel aandacht besteed werd aan de digitale transformatie van onze samenleving en het bedrijfsleven, keek men dit jaar naar nieuwe (r)evoluties als Artificial Intelligence, Circulaire economie, Generatie Z en Emerging markets. Alex van Groningen is sinds 1994 dé partner voor ambitieuze financials en managers. Wij helpen hen succesvol verder in kennis, netwerk & carrière door middel van toonaangevende opleidingen, communities, events, congressen, awards, diners, magazines & nieuws- en vacaturesites.

OVER ALEX VAN GRONINGEN

Alex van Groningen is sinds 1994 dé partner voor ambitieuze financials en managers. Wij helpen hen succesvol verder in kennis, netwerk & carrière door middel van toonaangevende opleidingen, communities, events, congressen, awards, diners, magazines & nieuws- en vacaturesites.

Zaal in beweging

Als je congres gaat over digitale (r)evoluties, dan moet je zelf natuurlijk het goede voorbeeld geven. Daarom werd een van de plenaire sessies digitaal verrijkt door BuzzMaster Rens de Jong. Door middel van smartphones kon het publiek vragen stellen aan de spreker, waardoor de hele zaal optimaal betrokken werd bij het verhaal. Ook de polls leverden interessante resultaten op.

Al 5 jaar organiseren wij het Jaarcongres Finance Transformation bij DeFabrique. Mede dankzij hen is dit event een doorslaand succes geworden! DeFabrique is een top evenementenlocatie door de veelzijdigheid van de ruimtes en het proactieve personeel.
Isa Korzilius (Eventmanager Alex van Groningen)
Isa Korzilius (Eventmanager Alex van Groningen)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Food (r)evoluties

Ook qua catering wilde Alex van Groningen verrassen. In Loods 7 serveerden we daarom verse sappen uit twee Vitamini’s, konden de gasten proeven van charcuterie en fromagerie en vermaakten twee crème brûlée dames de finance professionals door live het dessert te karamelliseren. Ook Stuart, onze foodtrain, reed door de ruimte met verse soepjes in allerlei smaken. En dat alles onder het genot van live-band Cuata die wereldmuziek op eigentijdse en authentieke wijze brengt, als ‘een zwoele bries door een polderachtig landschap’.

Jaarcongres Finance Transformation
Jaarcongres Finance Transformation
Jaarcongres Finance Transformation
Jaarcongres Finance Transformation
Jaarcongres Finance Transformation
Jaarcongres Finance Transformation
Margriet Verweij
Niels Roseboom
Martin Bogaerds