Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Katapult

  • 1 mini bioscoop
  • 18 sessies
  • 2 Roos & Roos, altijd raak
  • 250 festival boekjes
  • 1 rode knop

Krachten bundelen

De Kalvermelkfabriek kleurde helemaal magenta, zwart en wit tijdens de eerste Katapultdag. Het event stond in het teken van de vraag: hoe kan het beroepsonderwijs beter worden afgestemd op de behoefte van werkgevend Nederland? 250 deelnemers vanuit het bedrijfsleven en onderwijs kwamen samen om hun krachten te bundelen voor de toekomst. Het codewoord van de dag? Samenwerken! Een uitgebreid festivalprogramma en Roos & Roos, altijd raak zorgden voor een dag vol dynamisch netwerken en een berg aan ambities.

OVER KATAPULT

Katapult is een netwerk van meer dan 150 samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en bedrijfsleven. Inmiddels zijn 50.000 studenten, 6000 bedrijven en 4000 docenten, bezig deze samenwerking en het beroepsonderwijs van de toekomst te verbeteren.

DeFabrique in beweging

Wanneer je een vijver aan jong talent in huis hebt, kun je niet anders dan inspireren. Onder het mom ‘beweeg, beleef en ontdek mee’ werd er een festivalprogramma samengesteld. Aanspannen en richten maar: aan de hand van een blokkenschema konden gasten kriskras DeFabrique door en aansluiten bij sessies. Er was voor ieder wat wils: van korte prikkelende pitches tot uitgebreide vraag-maar-raak-rondes waar experts het hemd van het lijf werd gevraagd. Onderwijs en organisaties – van techniek tot zorgsector – wisselenden ervaringen en kennis uit en hielpen elkaar zo verder.

DeFabrique en Katapult waren een geweldige combinatie voor de eerste Katapultdag! Kim en Niels zijn proactief, flexibel en denken graag met je mee (ook buiten de kaders), waardoor het mogelijk is om een geheel eigen event neer te zetten! Alles was perfect geregeld, waardoor wij op de dag zelf ons volledig konden richten op de inhoud en de gasten!
Sabrina Schippers (Projectmedewerker Platform Bèta Techniek)
Sabrina Schippers (Projectmedewerker Platform Bèta Techniek)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Dynamisch netwerken

Buiten het programma om werden bezoekers ook volop geprikkeld. Roos & Roos, altijd raak bezorgden iedereen van begin tot eind de nodige ‘feel good-momenten’. Een schot in de roos, want zij hielpen ook met netwerken. Win-win dus! Ook kon je een kijkje nemen in Studio Katapult: het kloppend social media hart van het event. Samenwerken helpt je verder, daarom legden zes boegbeelden en ambassadeurs van verschillende sectoren hun persoonlijke ambitie vast. Met één druk op de knop – en heel veel confetti – werd op het einde van de dag het startschot gegeven voor het Katapult van morgen.

Katapultdag
Katapultdag
Katapultdag
Katapultdag
Katapultdag - Teamspirit boosten -
Katapultdag
Esther Veenendaal
Kim van Leeuwen
Robin Arlar