Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Keune Haircosmetics

  • 620 gasten
  • 25m catwalk
  • 9 modellen
  • 5 productlijnen
  • 2 locatieblokken
  • 1 show

DE WERELD VAN KEUNE

Ken je dat heerlijke gevoel als je net bij de kapper bent geweest? Een nieuw kleurtje, een knipbeurt en alles in model geföhnd: je straalt van top tot teen. Tijdens het congres van Keune Haircosmetics werd dit heerlijke gevoel weer aangewakkerd. Waar je ook keek: je werd overal geïnspireerd. De prachtige stands, de lange catwalk en de roze en paarse lichten gaven een luxe gevoel. Of je nu zat te luisteren naar de show of rondliep over het netwerkplein: je werd helemaal meegenomen in ‘’de wereld van Keune.’’

OVER KEUNE

Keune Haircosmetics maakt sinds 1922 haarproducten voor professionals. Naast dat Keune alleen hoogwaardige producten produceert, geven ze ook trainingen aan kappers. Zo kunnen zijn altijd up-to-date blijven van de laatste kleur- en kniptrends. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de persoon in de kappersstoel de beste versie van zichzelf kan zijn.

VERNIEUWEN EN INSPIREREN

Keune Haircosmetics is te vinden in 85+ landen. Als een van de grootste merken binnen de kapperswereld zijn zij zoveel meer dan alleen een leverancier. Alle salons die met Keune samenwerken zijn een onderdeel van de Keune familie. En dat was terug te zien in het ‘The Future Is… Ambassador Event .  Het evenement was ingericht om zowel saloneigenaren als medewerkers inspiratie en vernieuwing mee te geven door middel van verschillende input. Gasten konden diverse beursstands langsgaan om geïnspireerd te raken door verschillende productlijnen, kregen innovatieve educatie en hadden tijd om inzichten te delen op de netwerkpleinen.

Voor dit evenement zijn er twee locatieblokken gecombineerd, waardoor er ruimte was voor plenaire sessies, een groot netwerkplein en productopstellingen. Daarnaast konden gasten hun ogen uitkijken in de Copraloods. Er stond een 25 meter lange catwalk klaar voor de productpresentaties. Maar hoe zit het met de mensen die achterin zaten? Dit was geen probleem. Door de grote LED-schermen kon zelfs de achterste rij alle modellen haarscherp zien. Zo liet Keune Haircosmetics niet alleen in het programma, maar ook in de inrichting van het evenement haar innovatieve karakter zien.

Voor het 'The Future Is... Ambassador Event' van Keune Haircosmetics hebben we een compleet nieuw format ontwikkeld, bestaande uit een informatieve show afgewisseld met een beurs- / netwerkplein. Voor dit format waren wij op zoek naar een geschikte locatie die niet enkel 600+ gasten kan ontvangen, maar ook beschikt over verschillende inspirerende ruimtes. Door het combineren van twee locatieblokken én een volledige custom (technische) setting in de Copraloods hebben we het perfecte decor kunnen neerzetten voor de eerste editie van dit evenement!
Bibia Koets (Mede-organisator vanuit The Hospitality Group)
Bibia Koets (Mede-organisator vanuit The Hospitality Group)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

ZOEK DE BALANS

‘The Future Is… Ambassador Event’ van Keune Haircosmetics is georganiseerd in samenwerking met The Hospitality Group. Samen is er gekeken om een divers programma op te zetten. Een goede balans vinden tussen inhoudelijke content, show en interactie, ondersteund met de juiste visuele content: dat is een uitdaging. Uiteindelijk zaten alle elementen in het programma verweven. Van interessante sprekers en diverse modellen tot rondlopen langs de productopstellingen en napraten bij de borrel. Er was tijdens dit evenement een mooie balans aanwezig.

Fotograaf: Floris Heuer

Keune Haircosmetics
Keune Haircosmetics
Keune Haircosmetics
Keune Haircosmetics
Keune Haircosmetics
Keune Haircosmetics
Iris Meinema
Natasja van Schaik
Martin Bogaerds