Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Klaverblad

  • 30 m2 groene loper
  • 1 koffiekever
  • 250 uitgedeelde complimentjes
  • 8 inspiratiesessies
  • 500 Fairlanglijstjes
  • 1 sneldichteres

Warm welkom

500 assurantieadviseurs ontmoetten elkaar tijdens de Klaverblad Inspiratie Fair. De groene loper rolde uit om de assurantieadviseurs te verwelkomen. Zij vormen een belangrijke schakel tussen Klaverblad en hun klanten. Bij binnenkomst vlogen de aroma’s van vers gemalen koffiebonen al je kant op. De barista’s bij de groene Koffiekever stonden klaar om gasten te voorzien van geluk in een kopje. De complimentenmeisjes maakten met een persoonlijke boodschap de binnenkomst nog een stukje warmer. Laat die inspiratie maar opborrelen!

OVER KLAVERBLAD

Klaverblad Verzekeringen is een onafhankelijke coöperatieve verzekeraar waar particulieren, zzp’ers en het mkb terecht kunnen voor een ruim assortiment aan schade-, levens- en inkomensverzekeringen.

Samen werken aan de toekomst

De Inspiratie Fair, die in samenwerking met D&B Eventmarketing was uitgewerkt, stond in  het teken van ‘samen werken aan de toekomst.’ Het startschot hiervan werd gegeven door Berthold Gunster, de grondlegger van Omdenken. Zijn belangrijkste boodschap? Denk in mogelijkheden, niet in problemen! Vervolgens lieten gasten hun fantasie stromen en schreven hun toekomstige, werkgerelateerde wensen op een fairlanglijstje. Hierna kozen adviseurs een eigen route over het inspiratieplein en langs de -sessies. Met onderwerpen als; de groeidiamant, het maakbare brein, privacy en hoe je één fan per dag krijgt, ontstond inspiratie voor de toekomst.

We organiseren meerdere events bij DeFabrique en ook vandaag was weer een feestje! DeFabrique heeft het concept perfect vertaald in catering en uitstraling. Alles was perfect onder controle. Met elkaar hebben we een event neergezet wat van begin tot eind helemaal klopte.
Sabine Dijkema (Commercieel Manager D&B Eventmarketing)
Sabine Dijkema (Commercieel Manager D&B Eventmarketing)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Dynamische dagafsluiting

De dag was een perfecte combinatie tussen inhoud en vertier, dat bleef ook sneldichteres Dominique Engers niet onopgemerkt. Met haar observerende blik vatte zij de dag samen tijdens de slotact. Van de sessie over de groeidiamant tot aan de catering: alles kwam ondersteund door beeld voorbij. Bij terugkomst in de Kalvermelkfabriek werd de Inspiratie Fair nieuw leven in geblazen, want de loodsen toverde om tot een vertierwalhalla. In de Claustrokast speelden bezoekers de hoofdrol in het kortste theaterprogramma ter wereld. Wat ze daar zagen? Dat moet je zelf meemaken. De dag werd snel nog even vastgelegd in de photobooth en voor vertrek stonden de Shoeshiners klaar om je schoenen weer te laten glimmen. Alle ingrediënten voor een succesvolle toekomst waren aanwezig!

Klaverblad
Klaverblad
Klaverblad
Klaverblad
Klaverblad
Klaverblad
Klaverblad - naambadge
Klaverblad
Klaverblad
Klaverblad
Carmen Meems
Tiny Dijkstra
Martin Bogaerds