Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Nationaal Koffie en Thee Congres

  • 1 onderzoek
  • 20 VIP’s
  • 200 koffieplantjes
  • 2 spannende smaken
  • 1 tafeltennistafel

Spiksplinternieuw congres

Hoe bedien en behoud je gelukkige medewerkers? Deze vraag beantwoordde MAAS op Internationale Koffie Dag. In samenwerking met RVS Marketing organiseerde zij de eerste editie van het Nationaal Koffie en Thee Congres. Het programma stond helemaal in het teken van het bereiken van gelukkige en gezonde medewerkers door het samenstellen van een passend koffie- en thee aanbod. Want: een goede kop koffie of thee draagt bij aan het werkgeluk. De inzichten van het onderzoek ‘wat consumeert werkend Nederland?’ werden gepresenteerd. Natuurlijk werd er niet alleen gepraat over koffie en thee, maar ook volop geproefd. Met de nieuwste koffieapparaten, spannende smaken en tijdens de pauze een potje tafeltennis werd het een inspirerende eerste editie.

OVER HET NATIONAAL KOFFIE EN THEE CONGRES

Het Nationaal Koffie en Thee Congres is een initiatief van MAAS. De organisatie ontzorgt bedrijven in eet- en drinkbehoeften voor werknemers. Daarnaast is zij altijd bezig met hoe dit beter kan, zodat werkgeluk wordt bevorderd.

Verbonden en toch verdeeld

550 m2 locatie: MAAS haalde eruit wat erin zat. Voor het officiële startschot verwelkomden zij 20 sprekers en genodigden voor een VIP lunch in de Smederij. Vervolgens was het showtime. Nadat de gasten alle ins- en outs leerden over het onderzoek was het tijd voor verdieping in de vier subruimtes. Bekende Barista Jeroen Veldkamp vertelde hoe je afrekent met koffieklagers. En hoe kun je medewerkers nu echt doorgronden in hun consumptiebehoeften? Dat werd beantwoord in de volgende subsessie. Napraten deed je in de cateringruimte, waar MAAS ook nog met hun koffiemachines een mini-beurs bouwde. Wilde je even stoom afblazen? Dan kon je terecht voor spannend potje tafeltennis, want ook dat draagt bij aan vitaliteit.

Niet alleen de kwaliteit en beleving van onze koffie en thee, maar ook zeker de unieke locatie en gastvrijheid van DeFabrique hebben bijgedragen aan een succesvol event!
Jamy Kop (Communicatiespecialist MAAS)
Jamy Kop (Communicatiespecialist MAAS)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Koffieparadijs

MAAS verraste gasten niet alleen met nieuwe inzichten, maar ook met een spannend smakenpallet. In de workshopronde kon je koffiecocktails maken. Beker, tonics, koffiemengsel en shaken maar! Zelfs in de geserveerde zwam bitterballen zat koffiedik verwerkt. Dus: aan je dagelijkse shot cafeïne geen gebrek. Tot slot verliet iedereen met een koffieplantje en de gemarkeerde datum voor de tweede editie in zijn agenda het Nationaal Koffie en Thee Congres.

Nationaal Koffie en Thee Congres
Nationaal Koffie en Thee Congres
Nationaal Koffie en Thee Congres
Nationaal Koffie en Thee Congres
Nationaal Koffie en Thee Congres
Nationaal Koffie en Thee Congres
Inge Bisschop
Sylvia Bouwman
Gijs de Waard