Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

KWD Resultaatmanagement

  • 10 marktkramen
  • 1 race-auto
  • 5 keukentjes
  • 1 Escalatiecorner

Andere tak van sport

Kunnen – Willen – Durven, maar ook Kennis – Willen – Delen, daar staat KWD voor. Vanuit deze overtuiging organiseerde KWD Resultaatmanagement voor de 11de keer de Projectmanagement Vakdag. Het congres stond in het teken van het jaarlijks uitgegeven boek dat dit jaar de titel ICT-leverancier: van vijand naar vriend draagt. Het event wordt elk jaar in een sportief jasje gestoken en dit keer stapten bezoekers in de wereld van de Formule 1 Grand Prix. Een snelle racewagen, stoplichten en vlaggen vulden de ruimtes. Ook werden er, soms letterlijk, sprekers uit een andere tak van sport uitgenodigd. Dit jaar betrad autocoureur Jan Lammers het podium.

OVER KWD RESULTAATMANAGEMENT

KWD Resultaatmanagement opereert op het snijvlak van ICT en business. KWD levert senior project- en programmamanagers bij veranderingen met een groot ICT-component.

Succesformule

Tussen diverse presentaties door konden bezoekers struinen over de Best Practise Markt. Achter een tiental marktkramen stonden ‘KWD kooplui’ met kennis over verschillende aspecten van projectmanagement. Er ontstonden interessante gesprekken over onderwerpen als succesvolle projectteams en competenties van een projectmanager. Natuurlijk werd ook het nieuwe boekje bij een van kraampjes getoond. 

DeFabrique en KWD werken al 5 jaar samen aan de KWD Projectmanagement Vakdag. Het is elk jaar weer een feest om dit evenement op deze mooie locatie met dit geweldige team te mogen organiseren! Prachtig om te zien hoe onze thema’s elke editie weer op een indrukwekkende wijze worden neergezet en leiden tot een bijzondere en inspirerende sfeer.
Patrick van Delft (Projectmanager KWD Resultaatmanagement)
Patrick van Delft (Projectmanager KWD Resultaatmanagement)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Pitstop

Zo’n 300 project professionals van meer dan 100 verschillende organisaties bezochten de vakdag. Maar wat nu als collega’s hen écht even nodig hadden voor een spoedklus? Ook aan deze ‘nood aan de man’-situaties had KWD gedacht: bezoekers konden een pitstop maken bij de Escalatiecorner. Hier kon je even snel werken en dan weer volop inspiratie opdoen.

KWD Resultaatmanagement
KWD Resultaatmanagement
KWD Resultaatmanagement
KWD Resultaatmanagement
KWD Resultaatmanagement
Esther Veenendaal
Kim van Leeuwen
Martin Bogaerds