Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres & Diner

LOVAH

  • 1180 gasten
  • 50 sprekers
  • 670 smoothies
  • 30 beursstands
  • 1200 witte kuipstoeltjes
  • 3000 BBQ hapjes
  • 1 DJ

Hoe hard willen huisartsen gaan?

Stilstaan bij de hectiek van de dagelijkse praktijk, de mijlpalen van het leven voorbij laten schieten en je verdiepen in de snelheid waarmee het huisartsenvak zich ontwikkelt? Het kon tijdens het LOVAH congres 2016. Het thema ‘Pitstop, hoe hard wil jij gaan!?’ kwam op het circuit van DeFabrique goed tot zijn recht.

Over LOVAH

De Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen (LOVAH) bestaat sinds 1980 en is sindsdien uitgegroeid tot dé organisatie die de belangen van huisartsen in opleiding behartigt. De LOVAH is een zelfstandige vereniging, waarvan alle artsen in opleiding tot huisarts (aios) automatisch lid zijn.

Van vroeg tot laat

DeFabrique opende haar deuren om 8:15 uur en sloot ze pas weer om 01:00 uur. Met zijn bekende woordgrappen haakte oud-Jakhals Erik Dijkstra plenaire sprekers, subsessies en de 30 stands op de informatiemarkt op een vlotte manier in elkaar. Van euthanasie tot obstipatie en van de grenzen van het fysieke vermogen tot de rol van gamification in de gezondheidszorg; een breed scala aan onderwerpen kwam aan bod. Na het diner werd er gedanst tijdens muzikaal vertier van bands en DJ.

Ik tref weinig locaties waarbij het zo prettig samenwerken is met alle afdelingen. Van voorbereiding tot en met de evaluatie: DeFabrique is altijd gericht op het vinden van de juiste oplossing. Daardoor hebben we samen een succesvol congres neer kunnen zetten waarbij vooral het diner gesmeerd verliep.
Robert Bannink (Event Creator LOVAH)
Robert Bannink (Event Creator LOVAH)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Roken is goed!

Na een dag vol kennis, rammelt de maag des te harder. Op het buitenterrein van DeFabrique stond daarom de smoker van slagerij Dorresteyn al even te roken. In charmante bootjes van palmblad serveerde slager Bas heerlijke pulled pork, smoked chicken en American Baby Back Ribs.

Jouw evenement tot in detail geregeld door ons bevlogen team!

Sybren Ophof
Carlien Winter
Robin Arlar