Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Beurs

Mitra drankenspeciaalzaken

  • 52 stands
  • 1 steltloper
  • 250 proefglazen
  • 1 inpakworkshop
  • 450 verschillende dranken

Mitra Ondernemersdag 2019

Na het in ontvangst nemen van de ‘Retailer of the Year Award 2019-2020’ in de categorie eten en drinken was het voor Mitra drankenspeciaalzaken alweer tijd voor het volgende hoogtepunt: de Mitra Ondernemersdag. Op de beurs stellen leveranciers hun nieuwste producten tentoon en doen franchise-ondernemers inspiratie op voor het nieuwe seizoen. Dranken die in de smaak vielen, konden gelijk worden ingekocht. 

OVER MITRA DRANKENSPECIAALZAKEN

Mitra behoort met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft tot één van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland.

Mitra schenkt!

Donkere speciaalbieren, frisse wijnen, exquise cognac of blended whisky’s: aan verschillende smaken geen gebrek op de Mitra Ondernemersdag. Bij binnenkomst stond een metershoge Franse ober klaar om je een proefglas te overhandigen. Tijd om te struinen! De verschillende keukentjes en foodtrucks die je tussendoor tegenkwam, maakten de beurs extra smaakvol. 

De Mitra Ondernemersdag 2019 was dit keer de ultieme plek voor alle medewerkers van Mitra om te proeven, beleven en workshops te volgen. Én waar op iedere vierkante meter inspiratie te vinden was. Mede dankzij de prettige begeleiding van DeFabrique en het meedenken in het creatieve proces hebben we voor de tweede keer een editie kunnen neerzetten die alle verwachtingen heeft overtroffen!
Yvette Huldman (Communicatie Mitra drankenspeciaalzaken)
Yvette Huldman (Communicatie Mitra drankenspeciaalzaken)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Ontdek je gek

Terwijl het buiten pijpenstelen regende, kwam je binnen helemaal in de zomerse sferen. Met een oase aan planten, sfeervolle lichtjes en Franse bistrosets werden gasten direct meegezogen in een andere wereld. Alsof je even in het land van herkomst van je drankje stond. Mitra had aan alles gedacht: voor de kleinste proevers was er een kinderopvang en er werd zelfs een inpakworkshop verzorgd. 

Fotografie door: Rachelle Stoffels

Mitra Drankenspeciaalzaken
Mitra Drankenspeciaalzaken
Mitra Drankenspeciaalzaken
Mitra Drankenspeciaalzaken
Mitra Drankenspeciaalzaken
Mitra Drankenspeciaalzaken
Carmen Meems
Carlien Winter
Robin Arlar