Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres & kick-off

ONLY

  • 190 shopmanagers
  • 2 vuurspuwers
  • 1 DJ
  • 2 verrassingsacts
  • 1 volkswagen photobooth
  • 2 danseressen

Kick-off 2019

ONLY stores Holland vond het tijd om alle Nederlandse storemanagers in het zonnetje te zetten. Dit deden ze door hen te bedanken tijdens hun jaarlijkse tweedaagse congres. Het congres stond in het teken van vieren, leren en informeren. De storemanagers werden geïnformeerd over de strategie en kregen alvast een voorproefje van de nieuwe collectie. Dat niet alleen, de organisatie had ook nog een verrassing in petto tijdens de afterparty.

OVER ONLY

ONLY is een internationaal modemerk voor jonge vrouwen en tevens ook een van de bekendste verkopers van denim in Europa. Het merk wordt wereldwijd al in meer dan 4500 winkels verkocht.

Let's party

Het doel van het congres? De nieuwe strategie van ONLY met alle shopmanagers bespreken en daarbij ook het presenteren van de nieuwe collectie en dat was niet alles. Na het diner mochten alle shopmanagers door naar de afterparty. Maar: waar moesten ze heen? Door de feestelijk verkleedde danseressen op rolschaatsen te volgen kwamen ze uit in Silo 36. Eenmaal in silo 36 brak het feest los tijdens de optredens van Bizzey en Jayh. Na de afterparty werden de shopmanagers op weg naar de bus nog één laatste keer verrast door een act met vuurspuwers.

Samenwerken met het team van DeFabrique is een feest! Jullie hebben ons geholpen om onze shopmanagers een heel mooi event te geven. Dank voor het waarmaken van mooie herinneringen!
Jedina Oosterling (Retail Manager Only Stores Holland)
Jedina Oosterling (Retail Manager Only Stores Holland)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Fris & fruitig

Na een geslaagde eerste dag konden alle storemanagers na hun schoonheidsslaapje weer met sprankelende ogen het congres vervolgen. De dag werd geopend door modeontwerper Janice met daarop volgend verschillende modieuze subsessies. Na een lunch in de buitenlucht konden de storemanagers nog even ontladen en netwerken tijdens verschillende teambuildingactiviteiten in Loods 8. Tijdens de afsluiting van het evenement mocht de shopmanager van het jaar 2019 haar prijs in ontvangst nemen.

ONLY
ONLY
ONLY
ONLY
ONLY
ONLY
Esmee Veldman
Kim van Leeuwen
Sandra de Wit