Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Prinses Máxima Centrum

  • 1050 gasten
  • 1 unieke ballenbakcamper
  • 36 vierkante meter roze dansvloer
  • 85 kg glinsterende discobal

Kleurrijke Kick-off

Ontvangst met persoonlijke high-fives, een vrolijke hawaïslinger en een bruisend glas prosecco in groen, blauw, geel of rood: het kleurrijke jubileumfeest van het Prinses Máxima Centrum startte in feestelijke sfeer! Ruim 1000 gasten genoten onder andere van de ambachtelijke foodstands, de Bennie Solo Bingoshow en het gastoptreden van Son Mieux. Helemaal in lijn met het thema: Hi 5 & Multicolor.

Vijfjarige verbinding vieren

Een kleurrijk spektakel, georganiseerd voor én door Prinses Máxima Centrum: op 5 juni was het precies vijf jaar geleden dat het onderzoekziekenhuis voor kinderoncologie officieel geopend werd. En op welke datum kun je dit beter vieren dan op de exacte jubileumdatum? Het Máxima verwelkomde nieuwe collega's, bedankte alle collega's voor hun harde werk en vond verbinding na corona… door samen te komen in DeFabrique.

Multicolour & Hi 5

Het feest uitte het thema Hi 5 & Multicolour op allerlei creatieve manieren. “Hi 5” symboliseert het belang van samenwerken op een high level en het vijf jaar samen één zijn, waar “Multicolour” staat voor diversiteit . De avond begon met een act, waarbij enthousiaste medewerkers een betoverende poort vormden met 800 gekleurde LED-staven, waar anderen doorheen zwierden. Ook borden met teksten als: “Diversiteit maakt ons beter!” en een knipoog met: “I do drugs” (namens de Apotheek van het Máxima) benadrukten het gevoel van verbondenheid. Het zingen van Miss Bunty op de Multicolor track van Son Mieux bracht een extra dimensie aan de sfeer en maakte de openingsact een onvergetelijke ervaring, waarbij de Hi 5-nadruk op samen één zijn duidelijk voelbaar was.

Een evenement moet meer zijn dan een groot feest. Het moet een unieke beleving zijn, waarbij het merk en het DNA van de organisatie en de mensen die er werken worden weerspiegeld. Ons jubileumfeest met Hi 5 / Multicolor raakte de kern ‘5 jaar samen één’ volledig. De Copraloods, Loods 8 en Silo 36 in De Fabrique waren op 5 juni heel even ons tweede huis en thuis. Alle artiesten, entertainers en personeel van De Fabrique waren samen met meer 1000 Máxima medewerkers één. Dat maak je niet zo vaak mee, wat een fantastische en onvergetelijke avond!
Mirjam Trouwee, event manager Prinses Máxima Centrum
Mirjam Trouwee, event manager Prinses Máxima Centrum

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Alles ademde kleur!

Hoe kun je het thema “Multicolor” nu beter benadrukken dan als Son Mieux hun letterlijke hit “Multicolor” live zingt? Deze verrassingsact volgde op een energiek optreden van The Recipe, die iedereen wakker schudde met diverse covers. In Silo 36 konden gasten genieten van het Multicolor Café, waar ze konden dansen op een echte eyecatcher: een felroze dansvloer met tientallen opgehangen LP’s. Hier genoten de gasten van zowel Bennie Solo’s Bingoshow als elkaars optreden tijdens de karaokeshows. En naast muzikale optredens in Multicolor-stijl, konden gasten zich ook vrolijk laten schminken, een euforische duik nemen in een camper die was omgetoverd tot een kleurrijke ballenbak en een fleurige foto nemen in de Photobooth. Ook was er een interviewer aanwezig in de zaal, wiens live-interviews werden uitgezonden op het grote scherm van de Copraloods, en werd de avond afgesloten met een spetterend optreden van DJ Roog, MC Mitch Crown en Miss Bunty om de avond compleet te maken. Dit alles maakte dat de medewerkers écht in het zonnetje werden gezet voor hun harde werk. Het Prinses Máxima Centrum-feest in DeFabrique was een kleurrijke en onvergetelijke avond vol waardering en plezier!

Prinses Máxima Centrum
Prinses Máxima Centrum
Maaike Levert
Martin Bogaerds
Richard Veldman
Rochelle Scholtens