Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Ondernemersbijeenkomst

Profile

  • 145 gasten
  • 100 meter prikkabel
  • 1 ovale debattafel
  • 145 verse stroopwafels
  • 1 BBQ-smoker

Feestelijk franchise-succes

De ondernemers van Profile Car & Tyreservice – specialisten in banden, velgen en auto-onderhoud – behoren tot de grootste en snelst groeiende onafhankelijke autoserviceketen van Nederland. Dat vierde de franchise-onderneming op 20 september op een feestelijke manier tijdens de Najaarsbijeenkomst, gepresenteerd door Jack van Gelder.

OVER PROFILE

Profile Car & Tyreservice staat voor professionele banden- en velgenservice en voor merkonafhankelijk en fullservice auto-onderhoud. De organisatie bestaat uit zelfstandige ondernemers, mensen die van nature net iets harder lopen voor je.

Energieke talkshow

Na een productieve vergaderochtend in de Jutekelder door de aandeelhouders van Profile International, sloten de ondernemers en partners van de franchise-onderneming aan. Jack van Gelder presenteerde enthousiast een talkshow, waarin hij in gesprek ging met diverse vertegenwoordigers van Profile International. Ook externe sprekers droegen bij aan een interessante en vermakelijke middag, die werd afgewisseld met muziek en discussies met het publiek.

De combinatie van een origineel en interactief programma, inspirerende gastheer en de perfecte locatie resulteerde in vrolijke gezichten. 'Proud to be Profile!' in de Fabrique was een groot succes.
Paul van den Acker (Directeur Formule, Marketing en Online Profile)
Paul van den Acker (Directeur Formule, Marketing en Online Profile)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Smoking hot

De energieke middag werd afgesloten met een heerlijk geurende én rokende BBQ onder de Havenloods. Het American slow food-arrangement van lokale slagerij Dorresteyn bestond uit biologische pulled pork, Baby Back Ribs, gekruide kippendijen en zalm, smoked quarter pounder en salades.

Profile
Profile
Profile
Profile
Profile
Margriet Verweij
Carlien Winter
Wouter Goossens