Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

PTI

  • 4 sprekers
  • 25 jaar groei
  • 285 succesverhalen
  • 1 jubileummagazine
  • 4 vuurwerkfonteinen
  • 1 verrassingselement

25-jarig jubileum

Succes is voor iedereen anders. Voor PTI betekent het de groei tot vooraanstaande dienstverlener, waardoor zij dit jaar hun 25-jarig jubileum kunnen vieren. Personeel, familie en zakenrelaties werden uitgenodigd voor het seminar ‘Train je Succes’ om deze mijlpaal te vieren. Dankzij inspirerende sprekers en Jack Spijkerman als host kwam je deze dag niet alleen in de feeststemming, maar ook tot nieuwe inzichten. Want: succes kun je trainen. Een duidelijke boodschap te midden van de feestvreugde.

OVER PTI

PTI is een dienstverlenend softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van dataverwerkingssoftware in combinatie met communicatie. PTI Meteropname biedt een full service applicatie en is een specialisme dat al meer dan 15 jaar succesvol wordt toegepast door veel water, elektra & gasbedrijven. Alle PTI oplossingen verzamelen grote volumes informatie uit verschillende datastromen en brengen deze vervolgens samen in één database. Vanuit de database is de verzamelde bedrijfsinformatie voor alle geautoriseerde werknemers op elk moment toegankelijk.

Train je succes

In de kwart eeuw leerde PTI dat succesvol zijn niet iets is wat je overkomt, maar wat je kan trainen. Die inhoudelijke tips en tricks mixte zij met feest. Dankzij vier inspirerende sprekers ontdekten gasten hun eigen weg naar succes. Want hoe reageren je hersenen eigenlijk op verandering? Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder weet niet alleen tijdens De Wereld Draait Door en DWDD University het publiek te boeien, ook vandaag hield hij het publiek in zijn greep met kennis over de hersenwetenschap. Verder spraken er diverse namen uit de sportwereld over succes. Mental coach Daniel Zavrel vertelde hoe hij het 1ste elftal van PSV en ook bedrijven helpt het beste uit zichzelf te halen. Ook Marc Lammers weet vanuit zijn ervaringen als innovatieve coach van het Nederlands hockeyteam een brug te slaan naar het bedrijfsleven. En hoe presteer je eigenlijk maximaal onder hoge druk? Die vraag beantwoordde ex-hockeyspeelster en Spieren voor Spieren directeur Minke Booij.

18 september 2018 gaat voor ons de boeken in als een memorabele (feest)dag met inspirerende sprekers, bijzondere & gezellige gasten, fantastisch weer en een uitstekende locatie!
Amanda Wetter (Marketing Communicatie PTI)
Amanda Wetter (Marketing Communicatie PTI)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Tijd voor verandering

Een mijlpaal markeer je met een nieuwe huisstijl, zo bedacht de directie. Dat dit stond te gebeuren wisten gasten niet toen ze aan het eind van de dag een plekje zochten in de zaal. Over een grote onthulling stond niks in het programma. De directie betrad het podium, drukte op de rode knop, de vuurwerkfonteinen gingen af en tadaaaa…een gepimpte huisstijl. Met als klap op de vuurpijl: een jubileummagazine. Een nieuwe, succesvolle stap richting het 50-jarig jubileum.

Fotografie door: Giuseppe Toppers

PTI
PTI
PTI
Esmee Veldman
Marlot Valkenburg
Sandra de Wit