Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Sophos

  • 7e editie
  • 1 zuurstofbar
  • 2 percussionisten
  • 1 POI danseres

Sophos Security Day 2019

Op 2 oktober was het tijd voor de 7e editie van de Sophos Security Day, met dit jaar als thema Cybersecurity Evolved. De dag stond in het teken van veranderingen en meegroeien. De bezoekers kregen de kans om kennis op te doen over nieuwe ontwikkelingen binnen de IT branche. Partners en klanten van Sophos konden zich laten inspireren door verschillende sprekers waaronder ook door voormalig autocoureur Robert Doornbos. 

OVER SOPHOS

Sophos is een Hard- & Software fabrikant die al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in beveiligingsproducten zoals anti-virussoftware.

Spetterend entertainment

Voordat de inhoudelijke sessies van start gingen, werden de bezoekers van de Sophos Security Day 2019 wakker geschud door spetterend entertainment. Onder begeleiding van een percussieband bewoog een danseres met lichtgevende POI-sticks over het podium. De sneldraaiende sticks lieten als extraatje nog eens het logo van Sophos zien.

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Een vliegende start

Na een spetterend ontvangst was het tijd voor een vliegende start! In de Copraloods mochten internationale en nationale sprekers de bezoekers van de Sophos Security Day 2019 inspireren met hun verhalen. De plenaire sessies werd afgetrapt door voormalig autocoureur Robert Doornbos, die aan de hand van zijn hoogtepunten en blunders uitlegde hoe je onder druk belangrijke beslissingen maakt. Tussen de presentaties door konden de bezoekers hun concentratievermogen stimuleren door plaats te nemen in de zuurstofbar! Door de toename aan zuurstof in de longen voelden de bezoekers zich weer fit om een volgende sessie in te gaan. 

Sophos Security Day 2019
Sophos Security Day 2019
Sophos Security Day 2019
Sophos Security Day 2019
Sophos Security Day 2019