Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Voorjaarsbeurs

SPAR

  • 164 stands
  • 1000 gasten
  • 75 bidons in 1 kroonluchter
  • 550 weckpotjes met grootmoeders appeltaart
  • 1 poffertjeswagen
  • 100 rode gerbera's

Nieuwe producten op een presenteerblaadje

Met maar liefst 164 stands en 980.00 Watt piekbelasting per uur, was de voorjaarsbeurs van de SPAR dit jaar op z’n grootst. Bezoekers konden proeven, drinken en zich laten informeren over de nieuwste producten. De 1200 meter route over de beursvloer, in de kleuren en vorm van een atletiekbaan, verraadde het thema: SPAR legt de lat hoger.

OVER SPAR

SPAR is de buurtsupermarkt voor de dagelijkse, verse boodschappen.

De lat ligt telkens hoger

Entertainer Huub Hangop verwelkomde de gasten in een trainingspak en fluitje in de mond. Hij moedigde de bezoekers aan om samen met SPAR de lat hoger te leggen dit jaar. DeFabrique deed daar graag aan mee door de hele kartbaan te demonteren en om te bouwen tot beursvloer waar 164 stands zich presenteerden. De routing door de locatie was in sfeer: de nummers op de atletiekbaan refereerden met de loods waarin de gasten zich bevonden.

De voorjaarsbeurs van SPAR is voor ons het moment waarop wij onze ondernemers uit hun dagelijkse praktijk halen om ze op een bijzondere plek te inspireren. DeFabrique als locatie, maar zeker ook het team, maakt het voor ons mogelijk om deze doelstelling daadwerkelijk te halen. DeFabrique ontzorgt in de praktische zaken en helpt ons in de aanloop van het evenement met inspiratie, tips en trends. We kunnen dan ook elk jaar terugkijken op een geslaagd evenement voor zowel organisatie als bezoekers.
Mariëlle Witjes (Marketing Manager SPAR)
Mariëlle Witjes (Marketing Manager SPAR)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Eten en drinken in de juiste sfeer

Om de 1000 aanwezige gasten en standhouders snel te kunnen voorzien van een hapje en een drankje, waren er op diverse plekken foodcorners ingericht. Samenwerkingspartner JAN Verhuur voorzag deze ruimtes van een uitnodigend strandinterieur en bouwde zelfs een bruine kroeg!

Jouw evenement tot in detail geregeld door ons bevlogen team!

Esther Veenendaal
Berber Brouwer
Martin Bogaerds