Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Promotiefestival

STRTFSTVL

  • 2 dagen
  • 100 optredens
  • 13 nationaliteiten
  • 1000 bezoekers
  • 400 eventprofessionals
  • 1 helikopter

100 live acts in 2 dagen

In februari was DeFabrique dé place to be voor programmeurs, impresario’s en eventmanagers. Deze professionals kiezen jaarlijks (straat)theatervoorstellingen om publiek te kunnen vermaken. Voor inspiratie waren zij bij de STRTFSTVL Showcase aan het juiste adres! Samen met publiek genoten zij van honderd (inter)nationale acts variërend van straattheater, circuskunsten, illusionisten, acrobaten tot interactieve theateracts.

OVER STRTFSTVL

STRTFSTVL Showcase is een tweedaags promotiefestival en beurs voor straattheater, variété, circuskunsten, luchtacrobatiek, dans en muziek.

Lust voor het oog

Een evenement wordt pas echt onvergetelijk met een eyecatcher. STRTFSTVL begrijpt als geen ander hoe je een event naar een hoger niveau moet tillen. De showcase is al één grote lust voor het oog, maar al ver voor de ingang werd het publiek meegezogen in de wereld van het straattheater. Niet één, twee, maar drie eyecatchers verwelkomde je bij de ingang. De rode, dubbeldekker Fiepbus was vanuit de verste verte al te zien en ook het crêpes restaurant bij de ingang trok met haar grote parasol de aandacht. En wat dacht je van een voormalige Sovjet helikopter als DJ booth? Deze eyecatcher ademde feest en bracht een bijzonder stukje geschiedenis mee naar DeFabrique.  

De STRTFSTVL Showcase is een overvol event waarbij we vrijwel iedere centimeter van de Kalvermelkfabriek benutten, dat kan alleen maar als er een toegewijd team staat om je als organisator te helpen.
Rob Vugs (Organisatie STRTFSTVL)
Rob Vugs (Organisatie STRTFSTVL)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Speed-adviezen

Niet Cupido, maar Cultuur+Ondernemen schoot raak tijdens de STRTFSTVL Showcase. Artiesten en organisatoren van culturele evenementen daten er op los. Tijdens een speeddate kon je alle vragen over cultureel ondernemen afvuren op een adviseur. Waar loop je tegenaan? Hoe bereik je een gewenst publiek? Of hoe zit het met de financiën? In 15 minuten hielpen adviseurs je op weg door tips te geven. Eindelijk een blind date die gegarandeerd succesvol is!

Fotografie door: Ronald Vos

STRTFSTVL
STRTFSTVL
STRTFSTVL
STRTFSTVL
STRTFSTVL
Esther Veenendaal
Niels Roseboom
Martin Bogaerds