Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Kinderkledingbeurs

Sunday School

  • 74 modellen
  • 2 modeshows
  • 65 stands
  • 80 merken
  • 16 mannequins
  • 24 m2 catwalk

Frisse wind

In januari stond er een nieuwe kinderkledingbeurs op de Nederlandse mode-agenda: Sunday School. De aftrap van een nieuw inkoopseizoen werd gegeven in DeFabrique, die voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een showroom XXL. Retailers konden hun hart ophalen, want met tachtig merken verspreid over 65 stands bruiste de locatie van de inspiratie. Had je zere voeten van het struinen? Dan kon je tijdens de modeshow even onderuit zakken en je laten meenemen in de nieuwste trends. Als klap op de vuurpijl werd er gezorgd voor wel een hele spetterende catwalk.

OVER SUNDAY SCHOOL

SundaySchool is een kindermodevakbeurs waar kidsfashion-professionals elkaar kunnen ontmoeten en waar de laatste trends op het gebied van kindermode worden getoond.

Industriële catwalk

Wat kan er niet ontbreken tijdens een kindermodevakbeurs? Precies! Een modeshow. Sunday School deed er nog een schepje bovenop en voegde niet alleen nog een extra trendpresentatie, maar ook een interessante gastspreker toe. De 14 meter hoge vide in de Perserij veranderde in een stoere catwalk. Wie omhoog keek zag 44 goed geklede kinderen de trap aflopen en de catwalk betreden. De één met mooi ingevlochten lokken, de ander met het haar strak in de gel. Het was een feestje aan kleuren, stoffen en vormen. Begon de inspiratie al op te borrelen? Hans van Tellingen droeg hier graag nog zijn steentje aan bij. Want is de tijd van de stenen winkels voorbij? Zeker niet! Hij vertelde inkopers over de zonnige toekomst van winkels.

Zonder het vertrouwen van Esther en Sybren vanaf het eerste moment was de beurs er zeker niet gekomen. Het was gaaf om te zien dat alle medewerkers die op één of andere manier bij Sunday School betrokken waren meehielpen om de beurs nog perfecter te maken. Jan opende om 6:30 de deur, Sybren en Michiel hielpen bij de catering. Ook Esther en Tiny waren aanwezig om de vragen van bezoekers te beantwoorden. We kijken nu al uit naar 1 juli!
Rob de Vos (Co-founder SundaySchool)
Rob de Vos (Co-founder SundaySchool)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Showroom XXL

Bezoekers konden hun ogen uitkijken, want 65 stands veranderden DeFabrique in één grote showroom. Tijdens het struinen over de beurs was er een scala aan merken te ontdekken. Retailers konden de collecties van gevestigde merken door hun handen laten glijden, maar ook werd er gezocht naar nieuwe matches met opkomende merken. Eén ding is zeker: iedereen ging met een tas én een hoofd vol inspiratie richting huis! De plannen voor de volgende editie van Sunday School worden gesmeed, dus schrijf 1 juli vast met dikke letters in je agenda.

Sunday School
Sunday School
Sunday School
Sunday School
Sunday School
Esther Veenendaal
Tiny Dijkstra
Robin Arlar