Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Hybride evenement

Tibor.nl

  • 4 top-experts
  • 35 VIP's
  • 650 online deelnemers
  • 9+ als beoordeling
  • 2 draaiboeken

BUITENGEWOON LEIDERSCHAP

Buitengewoon Leiderschap is een evenement over persoonlijk leiderschap, georganiseerd door Tibor.nl. In één dag praten vier top experts je bij over persoonlijke ontwikkeling. De datum stond, er waren bijna 400 kaarten verkocht en toen kwam corona. Buitengewoon Leiderschap werd omgetoverd tot een hybride evenement: 35 VIP’s in de Copraloods en 650 mensen online. Omdat het grootste deel van de gasten ineens online meekeek wilde Tibor.nl meer bieden dan beloofd. Of twee evenementen in één nog niet genoeg was, werd deze dag onderdeel van een vijf-maandentraject. Dit traject bestond uit een online kick-off, vier masterclasses en als klapper dit hybride evenement.

OVER TIBOR.NL

Business coach Tibor verzorgt retreats, trainingen, coaching en events gericht op persoonlijke ontwikkeling. Hun groeiprogramma’s en coachtrajecten zijn gebaseerd op principes van de special forces, strategieën van start-ups en wijsheden van het stoïcisme.

Juist nu

Het evenement draaide om kennis delen en interactie stimuleren. Agnes Verschuren, Eigenaar Agnes Eventcoaching & Event Lead voor Tibor.nl: “Wij geloven dat mensen dit juist nú nodig hebben. Corona heeft veel invloed op zowel het zakelijke als privéleven van onze bezoekers. Ze lopen tegen blokkades, vraagstukken en keuzes aan. Dit was voor ons absoluut een motivatie om het evenement door te laten gaan. We gaan in op de vragen van de gast.” Sprekers Tibor Olgers, Edwin Selij, Richard de Leth en Thijs Lindhout spraken elk vanuit hun eigen expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: verbinding, energie, focus en vastberadenheid. Om interactie te stimuleren had het team een duidelijke vuistregel: niet langer dan een uur achter elkaar kennis delen en om de tien minuten contact maken met het off- en online publiek.

Is het echt afgelopen? Oeps, is het al half zes? Ja dus. Ik had nooit verwacht dat ik het vol zou houden, maar ik heb blijkbaar op deze zaterdag 8,5 uur naar mijn laptopscherm gekeken. Nou ja, ik heb gekeken, geschreven, gesquat, gepuzzeld, gedrumd, gelachen... Samen met meer dan 600 anderen. Die zien je verder niet, dus je kúnt gewoon iets anders gaan doen en je hóeft niet overal aan mee te doen. Maar Buitengewoon Leiderschap bleef boeien van begin tot eind. Bijzonder om mee te maken dat een hybride event, zulke verbinding kan creëren.
Ria Geraets-Heijen (Bezoeker)
Ria Geraets-Heijen (Bezoeker)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Code kraken

Interactie ontstond ook door het toegevoegde spelelement. Aan de hand van een customer journey werd bepaald waar de energiepieken en rustmomenten in het programma moesten zitten. Gedurende de dag moesten de off- en online groep verschillende missies uitvoeren om de code te kraken van een kist op het podium. In deze kist zat het antwoord op de vraag: wat is het geheim van het leven? De gasten in de zaal waren de speciale commandotroepen en de mensen thuis de legertroepen. Ondanks dat beide groepen fysiek van elkaar verwijderd waren, ontstond er door deze activiteiten verbinding. Het evenement werd door gasten zelfs beoordeeld met een 9+! 

Fotografie door: Tom Doms

evenementen DeFabrique - Hybride evenement Tibor.nl
""
Hybride evenement Tibor.nl
Hybride evenement Tibor.nl - succesvolle hybride events
Hybride evenement Tibor.nl
Hybride evenement Tibor.nl
Hybride evenement Tibor.nl
Chris Jepkes
Josine Kamperman
Robin Arlar