Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

van Lanschot

  • 1 secret Gin Bar
  • 945 glazen Prosecco
  • 3 foodtrucks
  • 1 nieuw logo

Kwaliteit van de bovenste plank

Chefs on stage, een Vegan Park, foodtrucks met fingerfood, een secret gin bar, een foodmarket met slijterij en een grote smoker met vers gegrilde burgers; aan heerlijk eten en drinken geen gebrek tijdens het bedrijfsfeest van Van Lanschot Kempen. Op deze avond werd haar nieuwe logo gepresenteerd, de kroon op het werk na de samensmelting van drie merken. Er was veel ruimte om te netwerken en te feesten met onder andere de gezelligste Bekende Brabander: Guus Meeuwis!

OVER VAN LANSCHOT KEMPEN

Van Lanschot Kempen is het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland dat gericht is op behoud en opbouw van vermogen voor hun klanten.

Originele catering van hoog niveau

Chef-koks die ter plaatse het gerecht van jouw keuze bereiden en een prachtig groen park dat geheel is ingericht met vegetarische hapjes; het zijn slechts twee originele cateringconcepten waar medewerkers van Van Lanschot Kempen van konden proeven. In de Smederij was een heuse slijterij met speciaalbiertjes van Oproer en eigen Ulbe bier van de tap ingericht. Gasten stelden in de naastgelegen foodmarket hun eigen plankje van pure specialiteiten samen. Alle ingrediënten waren met zorg gekozen en dat resulteerde in gerechten van hoge kwaliteit.

Wat een geweldig feest was het! Een prachtige, creatieve samenwerking met alle betrokken partijen.
Pieter Cool (Sponsormanager van Lanschot Kempen)
Pieter Cool (Sponsormanager van Lanschot Kempen)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Muzikaal feestje

Guus Meeuwis, violist Sietse van Gorkom en DJ Mike Scot; divers muzikaal talent werd opgetrommeld om van het jaarlijkse bedrijfsfeest van Van Lanschot Kempen een spektakel te maken. Elke ruimte die in gebruik was, had haar eigen thematiek en bijpassende inrichting. Koolhaas Concepts en JanVerhuur voorzagen de loodsen en de Smederij van een indrukwekkende inrichting die naadloos aansloot op elk cateringconcept.

Fotografie door Bart Verkuijlen en Jerome Wassenaar

van Lanschot
van Lanschot
van Lanschot
Carmen Meems
Carlien Winter
Martin Bogaerds