Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Sitting Dinner

WE Fashion

  • 20 m2 catwalk
  • 60 dinertafels
  • 120 menukaarten
  • 1260 glazen
  • 19 awards
  • 3 LED ballen
  • 8 mannequins
  • 400 gasten

Better together

De kick-off van een nieuw seizoen is altijd ‘better together’. Vanuit deze overtuiging nodigde WE Fashion de storemanagers uit Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en alle medewerkers van het hoofdkantoor uit voor een sharing dinner. Meer dan 400 gasten liepen in de lente- en zomercollectie van WE Fashion de Copraloods binnen om te genieten van de nieuwe collectie, culinaire hoogstandjes en een avond vol entertainment. Als klap op de vuurpijl werden ook nog 19 gasten verrast met een prijs tijdens de awardshow als dank voor hun uitzonderlijke prestaties.

OVER WE FASHION

WE Fashion is een internationaal modemerk met Nederlandse roots. Het kledingmerk verkoopt collecties voor mannen, vrouwen en kinderen zowel online als in de 200 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk.

Smaakvolle kennismaking

Kraakhelder kristal en zuiver witte tafels in de voormalige kokosnotenopslag van de Copraloods zorgden voor een dinershow vol karakter. De gasten maakten niet alleen kennis met de nieuwe lente- en zomercollectie, maar ook zaten zij aan tafel met collega’s uit andere landen. Naast de gedeelde passie voor mode en WE Fashion was er nog veel meer om te delen. Op het menu stond namelijk een sharing dinner. Per tafel serveerde DeFabrique planken met gerechtjes: van een charcuterie als voorgerecht tot aan een grote ovenschaal met maiskip op een bedje van gegrilde groenten. Per tafel werd alles gesneden en gedeeld. Tijdens het toetje vulden de geuren van 60 planken apfelstrudel met warme vanillesaus en slagroom de ruimte. Zie zo’n toetje maar eens eerlijk te delen.

Fantastische avond! De combinatie van presentaties afgewisseld met entertainment werkte goed en ondertussen heeft iedereen erg lekker gegeten. We kijken terug op een uitstekende samenwerking met DeFabrique!
Froyn Kortenhorst (Personal Assistant CEO&COO WE Fashion)
Froyn Kortenhorst (Personal Assistant CEO&COO WE Fashion)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Feestelijke awardshow

Tijdens het diner kon je soms even achterover leunen en genieten van alles wat er op het sprankelende witte podium gebeurde. De breakdancers van Come Correct lieten met een act vol salto’s, balanceren op één hand en andere acrobatische kunsten het energiepeil stijgen. De mannen, dressed up in pakken van WE Fashion, lichten al een tipje van de sluier voor de presentaties van de lente- en zomercollectie die later volgde. Tussen het tafelen door liep de spanning soms hoog op. De avond kreeg een extra twist door de prijsuitreiking. 19 store managers werden trotse eigenaar van een award. Want wie was de meest succesvolle storemanager van WE Fashion? En wat is de beste Europese winkel? Natuurlijk mocht ook de prijs voor de best geklede collega van de avond niet ontbreken. De percussieshow van LED’s Have A Ball gaf aan het einde van de avond eindelijk antwoord op de vraag wat die drie grote ballonnen daar nou op het podium deden. Bij elke slag lichtten de LED ballen op. ‘At WE Fashion We believe Life is better together’, zei directeur Joris Aphergis tijdens de opening. Met die gedachte in het achterhoofd verlieten 400 gasten DeFabrique. Op naar een succesvolle Spring/Summer 2018!

WE Fashion
WE Fashion
WE Fashion
WE Fashion
WE Fashion
WE Fashion
WE Fashion
WE Fashion
WE Fashion
Esmee Veldman
Tiny Dijkstra
Martin Bogaerds