Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Wijnbeurs

Wijnbeurs Fourcroy in DeFabrique

  • 61 wijnhuizen
  • 3 masterclasses
  • 500 gasten
  • 1512 wijnglazen
  • 9 rolcontainers wijn

Wijnbeurs Fourcroy in DeFabrique

Het is een onvergetelijke dag vol drinkgenot én netwerkmogelijkheid: Fourcroy’s wijnproeverij in DeFabrique is dé plek waar passie voor wijn tot leven komt. Loods 6 is omgetoverd tot een plek waar wijnhuizen hun wijnen konden tentoonstellen en laten proeven aan horecabedrijven. En wat past er beter bij een elegante, verfijnde proeverij dan het contrast van de industriële, stoere loods van DeFabrique om het een unieke en onvergetelijke ervaring te maken?

FOURCROY

Fourcroy is een bruisende wijnimporteur die leverancier is voor de horeca en detailhandel. Met een vooruitstrevend team van gepassioneerde wijnprofessionals staan ze altijd klaar om hun relaties te voorzien van deskundig advies en een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten. Bij Fourcroy draait het allemaal om betrokkenheid, service en het bieden van goede wijnen. En passend als die waarden zijn kwamen ze nu… hun kennis en wijnen delen in DeFabrique!

VOLLEDIG ONTZORGD

Op de wijnbeurs genieten 500 gasten van de heerlijke aroma’s die door de hele loods in DeFabrique te ruiken zijn. De meest verfijnde wijnen worden geschonken door de 61 wijnhuizen verdeeld over de verschillende loodsen, terwijl de vertegenwoordigers van de horecabedrijven genieten van de levendige sfeer en de mogelijkheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten. Ook zijn er meerdere masterclasses te volgen in het douchelokaal en de meelzolder van Tormaresca, Penfolds en Bernardus.

Een wijnproeverij waar je u tegen zegt. Een sfeervolle locatie, de geur van rijpe druiven en het vrolijke geroezemoes van enthousiaste wijnliefhebbers. Overal staan lekkere hapjes en flessen water. Men loopt langs stands vol complexe wijnen die je verleiden er toch nog ééntje te proberen. En dat kan ook – want naast dat er uiteraard ‘spuugbakjes’ aanwezig zijn – worden de gasten na het evenement met een personenbus naar een hotel gebracht!

Alle medewerkers stonden voor ons klaar en er werd continu met ons meegedacht!
Maarten Demmenie, General Manager Fourcroy Nederland BV
Maarten Demmenie, General Manager Fourcroy Nederland BV

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op
Elise Kooi
Renate Faas
Martin Bogaerds