Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Work Smarter

  • 20 sprekers
  • 650 ambitieuze ondernemers
  • 16 stands
  • 1 doel
  • 5 thema's
  • 550 donuts

Efficiënter werken

‘Verandering is de enige constante’, zegt CEO en Co-founder van Teamleader Jeroen de Wit. Het bedrijf speelt hier niet alleen op in door hun tool dagelijks te optimaliseren, maar ook met het jaarlijkse Work Smarterevenement. Geïnteresseerden in efficiënter werken komen op deze dag samen om kennis uit te wisselen en om te netwerken. Dat alles rondom het thema efficiënter werken. Meer gedaan, minder gedoe.

OVER WORK SMARTER

Work Smarter is een initiatief van Teamleader. Zij brengt CRM, projectmanagement en facturatie samen in één tool die teams efficieënter laat werken, organiseren en bouwen aan hun bedrijf.

Eén doel, vijf stages

650 ambitieuze ondernemers met één doel: efficiënter werken. Om te zorgen dat zij met echte relevante inzichten naar huis gingen, stelden zij aan de hand van een blokkenschema een eigen programma samen. Er waren vijf stages met elk hun eigen thema: strategie & focus, meer & sneller verkopen, groeien & digitaliseren, teamleader & mkb-er en netwerken & samenwerken. Alle stages waren praktisch ingesteld waardoor gasten met concrete tips en tricks het evenement konden verlaten. Dus: nog efficiënter werken, nog minder gedoe.

De fijne samenwerking met het personeel van DeFabrique is een van de belangrijkste redenen, waarom wij elk jaar met veel plezier terugkomen."
Marlous Stam (Marketeer Teamleader Nederland)
Marlous Stam (Marketeer Teamleader Nederland)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Connecting the Dots

Tijdens het evenement leerden gasten niet alleen van Teamleader, maar Teamleader ook van gasten. Door agile te werken bouwt het team veel sneller aan betere versies van het product. Tijdens Work Smarter werd er een live-moment gebruikt om input te genereren om het product te verbeteren. Bij Connecting the Dots ging Teamleader in gesprek met klanten aan de hand van touw, spijkers en meerkeuzevragen. Door lijntjes te trekken kreeg Teamleader antwoord op hun vragen wie de (potentiële) klanten zijn en wat er leeft bij hen: van branche tot bedrijfsgrootte tot gewenste oplossingen van de klant.

Fotografie door: Dan Taylor

Work Smarter
Work Smarter
Work Smarter
Work Smarter
Work Smarter
Kalvermelkfabriek - Work Smarter
Esmee Veldman
Tiny Dijkstra
Gijs de Waard