Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

SITTING DINNER & AWARDSHOW

Yuki

  • 7 awards
  • 3-gangendiner
  • 400 wijnglazen
  • 28 gouden sterren
  • 200 partners
  • 1 open keuken

Operational Excellence Gala 2020

Dagelijks werken honderden Yuki partners (accountants- en administratiekantoren door heel het land) met de slimme software van Yuki om boekhouding voor ondernemers uit handen te nemen, zodat zij weer de vrijheid hebben om te kunnen ondernemen. Jaarlijks zet Yuki haar partners in de welverdiende spotlight tijdens het Operational Excellence Gala. Tijdens een spetterend sitting dinner en prijzengala worden er zeven awards uitgereikt aan partners die fantastische resultaten hebben behaald op het gebied van groei, tevredenheid, marketing, kwaliteit, tijdigheid en automatisering. 

OVER YUKI

YUKI IS EEN INNOVATIEF BOEKHOUDPLATFORM WAARMEE JE ALS ACCOUNTANT SLIM BOEKHOUDT EN DE ONDERNEMER EFFECTIEF BEGELEIDT. HET STELT DE ONDERNEMER IN STAAT DE BOEKHOUDING UIT TE BESTEDEN, ZONDER DE CONTROLE TE VERLIEZEN. MET VESTIGINGEN IN NEDERLAND, BELGIË EN SPANJE ZORGT YUKI VOOR SLIMMER WERKEN, BETER BOEKHOUDEN EN EFFECTIEVER SAMENWERKEN.

In de watten

Tijdens een driegangendiner in de Copraloods werden partners in de watten gelegd. Dineren in een stukje geschiedenis verbaast, verbindt en ontspant. Terwijl zorgvuldig uitgezochte smaken en ingrediënten elkaar op de borden ontmoetten, deden de Yuki partners nieuwe contacten op en praatten met oude bekenden.

In de aanloop naar het jaarlijkse Yuki Gala merkten we al snel de professionaliteit van DeFabrique. De korte lijnen en ervaring van de eventmanagers was perfect en ideaal om snel en makkelijk te kunnen schakelen. De locatie is te omschrijven als rauw, puur en uniek. Wanneer de service ook nog goed is, dan kan het niet anders dan een top evenement worden. En dat bleek! Een gala met circa 200+ gasten is en blijft altijd spannend en een uitdaging, maar wat was het een succes! Een prachtige zaal, fantastische show, waanzinnige effecten, heerlijk eten, oftewel het ontbrak onze partners aan niets. We willen DeFabrique bedanken voor deze geweldige avond en de goede samenwerking!
Jildou de Vries (Marketingprofessional Yuki)
Jildou de Vries (Marketingprofessional Yuki)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Yuki Awards

Tussen de gangen door werden de zeven Yuki Operational Excellence Awards uitgereikt. Voor Yuki draait Operational Excellence volledig om het uitblinken in dienstverlening aan klanten en het optimale gebruik van software. Het is de denkwijze en overtuiging, maar bovenal de wil om je als organisatie continue te verbeteren en wanneer nodig te veranderen. Dit is iets wat Yuki nastreeft en graag beloont. De felbegeerde awards zijn: fast growing, customer intimacy, product leadership, marketing, miss & mister yuki en de Yuki Operational Excellence Award. Omdat het sitting dinner en prijzengala dit jaar voor de vijfde keer werd georganiseerd, had Yuki een heuse wall of fame gemaakt met de winnaars van voorgaande jaren. 

Fotografie door: Kirsten van Santen 

Sitting Dinner - Gala - Yuki
Sitting Dinner - Gala - Yuki
Sitting Dinner - Gala - Yuki
Sitting Dinner - Gala - Yuki
Sitting Dinner - Gala - Yuki
sitting dinner - gala - yuki
Monique Koot
Rochelle Scholtens
Robin Arlar