Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Kartfabrique

Karten, lasergamen & Prison Island

Het leukste uitje van Utrecht

Zin in actie? Combineer jouw congres, beurs of feest bij DeFabrique dan met een uitje bij de Kartfabrique. Hier vind je verschillende activiteiten die niet alleen heel leuk zijn, maar ook bijdragen aan teambuilding. Waar wacht je nog op? In samenwerking met onze ervaren professionals stel je een gepersonaliseerd programma samen. Ontdek hier vast de mogelijkheden:

Karten

Are you ready to go fast? Adrenaline gegarandeerd tijdens een rit op onze kartbaan. Een 750 meter lange kartbaan in een industriële omgeving vormt het decor voor jullie nek-aan-nekrace. In een heat van tien minuten doe jij er alles aan om je mede-coureurs te verslaan en de snelste rondetijd te behalen. Ben je met een grote groep? Wat dacht je van een teamrace? Dit is een estafetterace die draait om samenwerken. Laat de F1-coureur in jezelf los en daag elkaar uit!

Prison Island

Are you smart enough to escape? Waan je in een spannende strijd tijdens het spelen van Prison Island. De ideale mix tussen Fort Boyard en een escape room. In het cellencomplex met 39 cellen wordt jouw kennis, inzicht, uithoudingsvermogen en concentratie op de proef gesteld. In een team van vijf personen proberen jullie elke opdracht in elke cel zo snel mogelijk op te lossen om zo de hoogste score te behalen. Goede samenwerking is vereist!

Lasergamen

Watch your back in de grootste lasergame-arena van Nederland. Gewapend met een lasergun ga jij de strijd aan in het ruige, oude fabrieksdepot. Drie verdiepingen bieden alle ruimte om jouw tegenstander zo vaak mogelijk uit te schakelen en teamleden versterking te bieden. Speel jij tactisch en denk je goed na over de volgende verstopplek of ga je keihard in de aanval? Sluipen, ontwijken en schieten maar! Wie uiteindelijk de beste scherpschutter is? Dat check je achteraf op het scoreformulier.

Extra veel plezier

Op zoek naar een leuk uitje voor een groep? Dan ben je aan het juiste adres!

DAAROM DE KARTFABRIQUE

  • Activiteiten voor jong & oud
  • Ultieme teambuilding
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Snel & gemakkelijk reserveren
  • Gelegen in Midden-Nederland
  • Maatwerk mogelijk

 

Onze collega’s van Kartfabrique helpen je graag een passend programma uit te stippelen. Of het nou zakelijk is of privé: wij helpen je graag verder.

 

Arrangementen bekijken

 

Kartfabrique
Kartfabrique
Kartfabrique
Kartfabrique
Kartfabrique
Kartfabrique