Bij DeFabrique begrijpen we dat smaken verschillen. Zowel in ingrediënten, als in presentatie. Daarom hebben we het dinerconcept ‘De smaken van’ ontwikkeld. Ontdek onze authentieke cateringconcepten: De Smaken Van ‘De Markt’, ‘De Stad’ of ‘Buiten’. Op duurzame wijze bereid, met aandacht voor toekomstige generaties. De verschillende concepten bieden voor elk wat wils, maar hebben één ding gemeen: ze smaken altijd naar meer.
De Smaken Van is ontstaan vanuit onze passie voor vakmanschap, samenwerken en beleving creëren. “We wilden terug naar de kern, naar waar onze kracht ligt: het zelf maken en verzorgen van onze catering”, vertelt Eric Wind, BU-manager van DeFabrique Evenementenlocatie. “Dit concept is samen met alle disciplines van DeFabrique ontwikkeld. Het is een concept dat écht vanuit passie is ontstaan en waar alle teams achter staan. En dat dragen we met trots uit, want bij DeFabrique doen we het samen – en dat ervaar je in elk gerecht.”
Bij DeFabrique geloven we dat eten meer is dan alleen een gerecht op je bord. Het is een moment van verbinding, van samen ontdekken en genieten. De Smaken Van brengt mensen samen, met gerechten die niet alleen smaakvol zijn, maar ook een verhaal vertellen. Daarom staat er bij elke foodstation een chef die het gerecht niet alleen vers voor je neus maakt, maar je ook alles kan vertellen over de ingrediënten en bereidingswijze. “Alles wat je zelf maakt, daar gaat je hart in zitten”, vervolgt Eric. “Je stopt er liefde in. En die liefde, die voel je en die proef je. En dát, maakt het verschil.”
Elk evenement vraagt om een unieke sfeer. Daarom biedt De Smaken Van drie concepten die samen aansluiten bij de sfeer en beleving van elk soort evenement. En of je nu kiest voor toegankelijke, wereldse smaken, de delicatessen van de vakman of gerechten van de grillmeester: het is altijd kwalitatief hoogstaand eten vanuit echt vakmanschap.
Barry, foodmanager bij DeFabrique, vertelt over de verschillende concepten: “We koken met passie en werken met de beste producten, zoveel mogelijk lokaal en duurzaam. Elk concept binnen ‘De Smaken Van’ heeft zijn eigen karakter, maar ze delen allemaal dezelfde kwaliteit en ambacht.”
Benieuwd naar de concepten? Lees hieronder meer!
Dit zijn niet zomaar ambachtelijke producten van de visboer, groenteboer, slager en bakker. Hier beleef je verse ingrediënten die op culinaire wijze zijn bereid tot verfijnde gerechtjes. De gerechtjes worden vanuit de marktkraampjes live bereid door onze vakmannen en zowel op tafel geserveerd als uitgelopen. Laat je gasten samen proeven, ontdekken en genieten!
Ontdek alle smaken van wereldse steden, gemaakt door ervaren koks die weten wat ze bereiden. Met authentieke, toegankelijke gerechten én heerlijke exotische opties. Van Hollandse frieten tot gyoza’s uit Azië en van Amerikaanse hotdog tot Marokkaanse kipbastilla’s: met 16 foodstations reis je over de hele wereld en is er voor elk wat wils. Vers, divers en vooral ontzettend lekker.
Bij De Smaken Van Buiten geniet je van biologisch vlees, eerlijke vis en meesterlijk bereide groenten. Een smaakvolle BBQ met verse rubs, vurige veggies en verse salades uit eigen keuken. Onze grillmeester haalt de smaken van buiten naar de grill en smoker en doet dat allemaal nét even anders. En dat proef je in elke hap.
“Een evenement bij DeFabrique is altijd bijzonder”, benadrukt Eric als laatste. “Met ‘De Smaken Van’ willen we die ervaring nóg unieker maken. Het eten is een essentieel onderdeel van de totaalbeleving, en met dit concept geven we onze gasten weer iets extra’s om over na te praten. En daar zijn we trots op.”
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en ontdek welk dinerconcept het beste bij jouw evenement past!