Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Publieksfestival

Bijbelfestival

  • 3000 gasten
  • 5 foodtrucks
  • 1 zandtovenaar
  • 50 workshops
  • 250 m2 tapijt
  • 40 portofoons

Gratis festival speciaal voor kinderen

Elk jaar organiseert het Nederlands Bijbelgenootschap een gratis Bijbelfestival rondom de Bijbel, speciaal voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Voor dit inspirerende evenement bouwde DeFabrique haar terrein zodanig om dat alle ruimtes met elkaar verbonden waren en de 3000 bezoekers konden uitwaaieren door het hele complex.

Over Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) brengt de Bijbel dichtbij door het Schrift te vertalen en te verspreiden in binnen- en buitenland.

Samen lezen en beleven

Deze editie van het Bijbelfestival stond in het teken van de Samenleesbijbel: een gezinsbijbel die stimuleert dat kinderen en ouders en kinderen samen lezen in het Heilige Schrift. In de verschillende ruimtes van de evenementenlocatie waren diverse activiteiten en workshops te volgen. Zo konden kinderen muziek maken en een bijbelquiz doen en volgden ouders lezingen over Bijbelopvoeding en het gebruik van de Bijbel in het gezin.

In DeFabrique hebben wij een partner gevonden die zodanig met ons meedenkt dat wij tijdens het festival volledig konden werken aan het contact met onze achterban en het verwezenlijken van onze doelstellingen. Een evenement organiseren in DeFabrique is wat mij betreft een feestje; zowel op de dag zelf als tijdens de voorbereiding.
Johan Wijnhorst (Manager Relaties & Evenementen Nederlands Bijbelgenootschap)
Johan Wijnhorst (Manager Relaties & Evenementen Nederlands Bijbelgenootschap)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Zandkunst en muziek

Theatergroep Aluin en bekende artiesten als Sela en Elly & Rikkert brachten de gasten in vervoering. Net als zandtovenaar Gert van der Vijver, die Bijbelverhalen tot leven liet komen door middel van zandkunst op een lichtbak. Zijn show was zo populair dat er een extra show moest worden ingepland!

Bijbelfestival
Bijbelfestival
Bijbelfestival
Bijbelfestival
Bijbelfestival
Bijbelfestival

Jouw evenement tot in detail geregeld door ons bevlogen team!

Carmen Meems
Martin Bogaerds