Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest Timing

Ceremoniemeester

  • 550 gasten
  • 8 foodtrucks
  • 1000 cocktails
  • 2 Fabulous Shakerboys
  • 1 Lunapark
  • 400 oerburgers
  • 5 freerunners

Intiem festival

Evenementenbureau De Ceremoniemeester goot het jaarlijkse bedrijfsfeest van uitzendbureau Timing dit keer in de vorm van een intiem festival. Foodtrucks serveerden heerlijke hapjes, rondwandelende paragnosten voorspelden de toekomst en op het podium wisselden muzikale acts als Wolter Kroes, The Young Beethoven, Nathalie Makoma en Shermanology elkaar af.

Over Timing

Uitzendbureau Timing gelooft in de kracht van mensen die doen! Niet zomaar, want ze zijn al 25 jaar specialist in uitvoerend werk op elk niveau. Werk in de productie, administratie, schoonmaak, logistiek, zorg, callcenters, overheid en commercie.

Volop entertainment

Pim Lombarts van Evenementenbureau De Ceremoniemeester weet wel hoe hij een feestje moet bouwen. Met een afwisselend entertainmentaanbod biedt hij voor ieder wat wils: een workshop Haka (Nieuw-Zeelandse ceremoniële dans), jezelf laten vereeuwigen door een aurafotograaf, dansen in de silent disco of een parcours afleggen op een hooverboard of segway: alles was mogelijk!

Dit evenement was één van de hoogtepunten in de jarenlange relatie van DeFabrique en evenementenbureau De Ceremoniemeester. Wij brengen onze relaties hier graag naartoe omdat het team van DeFabrique altijd in oplossingen denkt, een no nonsense benadering heeft en afspraken stipt nakomt. Dat lijkt allemaal simpel, maar is het zeker niet!
Pim Lombarts (eigenaar evenementenbureau De Ceremoniemeester)
Pim Lombarts (eigenaar evenementenbureau De Ceremoniemeester)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Festivalsfeertje

Buiten brandden gezellige vuurtjes tussen de foodtrucks en bistrosetjes. Van taco’s tot kipdijsaté en van oerburgers tot verse sushi; ook wat eten betreft was het aanbod heerlijk breed. De smoothies en suikerspinnen waren in trek en de Fabulous Shakerboys schonken ruim duizend cocktails. De werknemers van Timing gingen na een avond vol entertainment en hapjes en drankjes met een voldaan gevoel naar huis.

Jouw evenement tot in de puntjes geregeld door ons bevlogen team!

Esther Veenendaal
Iris Knuvers
Robin Arlar