Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Beurs

Der Kreis

  • 1 lasershow
  • 150 m2 rode loper
  • 50 lampionnen
  • 5 palmbomen
  • 10 parasols
  • 356 m2 aan stands

Terugblikken en vooruitkijken in één

Der Kreis weet het zeker: samenwerken is de sleutel tot succes! Tijdens de beurs nodigden zij alle partners uit die bijdragen aan het succes van de inkoop- en belangenorganisatie. Tijd om inspiratie op te doen voor 2019! Dit jaar maakte der Kreis hiervoor een uitstapje naar een nieuwe locatie: DeFabrique. De 150 m2 rode loper verwelkomde klanten, leveranciers en internationale gasten. Via de Smederij en de Copraloods liep je Loods 8 in. Hier startte de lasershow. Ook een terugblik was geblokt in het programma. Tijd voor de jaarvergadering. Wat zijn de brancheontwikkelingen? Waar staat de onderneming? Wat is de marktpositie? De zonovergoten dag was een mooie mix van inhoudelijke sessies, struinen langs stands en zomerkriebels.

OVER DER KREIS

Der Kreis is een belangenorganisatie waar zelfstandig ondernemers hun krachten bundelen op het gebied van inkoop en marketing binnen de keuken- en sanitairbranche. Zij kopen producten in én zijn een ervaren partner. De Kreis is inmiddels actief in 10 Europese landen.

Tropische verrassing

Niet alleen de aankleding van de beurs bracht gasten in zomerse sferen, met 29 graden op de teller werkte ook de temperatuur flink mee. Alsof het besteld was! Na het middagprogramma installeerden gasten zich buiten op het cateringplein. Zonnebrilletje op, zonnestralen op je gezicht en het diner rolde je kant op. Het zomergevoel groeide in de Copraloods en Smederij, waar stands werden omringd met witte lampionnen, kleurrijke parasols en imposante palmbomen. En je weet wat ze zeggen: it’s all in the details. Dat liet het stylingbedrijf zich geen twee keer zeggen. Bij de Limonadebar tapten gasten vandaag niet alleen hun eigen drankje, maar ook kon je kiezen voor bijpassende aankleding: parasolletje hier, ijsblokje daar. Alsof je een voorproefje op de vakantie kreeg. Aan de temperatuur heeft het in ieder geval niet gelegen!

De jaarvergadering van Der Kreis was een groot succes. Veel bezoekende deelnemers en veel mooie stands van gewaardeerde leveranciers. Der Kreis heeft een geweldige dag gehad, mede dankzij de geweldige locatie en de samenwerking met DeFabrique!
Peter Taris (Inkoopmanager Der Kreis)
Peter Taris (Inkoopmanager Der Kreis)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Zwoele zomeravond

De zonovergoten dag werd in stijl afgesloten met een diner voor klanten, leveranciers en internationale gasten. Ging je voor de aardappelsalade met carpaccio van ossenhaas, de coq au vin met geroosterde groentes of riep toch de haringkar je naam? Er ontbrak nog één ding op deze zomeravond: muziek. Dat hoefde je The Voice of Holland winnares Maan geen twee keer te zeggen. Zij betrad het podium en betoverde de gasten met haar engelenstem en sierlijke dansmoves.

Fotografie door: Jarno Kraayvanger

Der Kreis
Der Kreis
Der Kreis
Esmee Veldman
Carlien Winter
Martin Bogaerds