Nieuws 10/10

Nieuw! De limonadebar 3.0

Het creëren van vernieuwende, verrassende en verrukkelijke cateringconcepten staat bij DeFabrique hoog in het vaandel. Een flesje fris opentrekken?Daar is niks spannends meer aan!’ dacht operationeel manager Melvin de Lange. Een nieuw concept borrelde op: de limonadebar 3.0.

Lekker verfrissend

“Gasten moeten verrast worden. Een bar moet spannend zijn,” legt Melvin uit. “Vorig jaar introduceerden we al de zure smaken, waarbij drie glazen limonadetaps worden gevuld met de smaken zoet, zuur en detox. Nu is het tijd voor de volgende stap; een bar waar je met de siropen van de Utrechtse startup De Roze Bunker je eigen frisdrank maakt.”

Limonadebar 3.0

Creëer je eigen smaakexplosie

Hoe het werkt? Gasten stellen in drie stappen hun eigen smaakexplosie samen:

  1. Kies een siroop
  2. Voeg plat of bruisend water toe uit een Waterkracht-centrale
  3. Kies je eigen topping: munt, citroen, limoen, sinaasappel of appel.

Een leuke bijkomstigheid is dat de siropen van de Roze Bunker handgemaakt zijn van vers (en soms afgedankt) fruit, kruiden en ingrediënten die je terugvindt in bier, zoals mout en hop.

Melvin: “Een limonadebar is niet gebruikelijk op een congres of beurs en daarom des te aantrekkelijker voor een organisator die het net even anders wil aanpakken. Met de limonadebar 3.0 laten we opdrachtgevers zien dat zij hun gasten heel eenvoudig al met een drankje kunnen verrassen. Het ‘zelf-doen’ zorgt daarnaast voor de felbegeerde interactie op dit soort evenementen. Win-win dus!”

Smaakt dit naar meer? Leer meer over food & drinks bij DeFabrique!

Limonadebar 3.0

 

 

Delen: