Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

EMC Digital Transformation Conference

LEF marketing & events

  • 925 gasten
  • 5 huiskamertjes
  • 750 stroopwafels
  • 95 m2 blauwe loper
  • 300 koffielollies
  • 1 Chesterfield Lounge
  • 6 vuurkorven
  • 525 broodjes Unox
  • 167 fruitspiezen

Transformatie van IT-omgeving

LEF marketing & events heeft zich gespecialiseerd in evenementen van (inter)nationale IT-bedrijven. Tijdens de Digital Transformation Conference leerden (inter)nationale gasten van experts en branche- en vakgenoten hoe zij hun IT-omgeving kunnen transformeren om hun toekomst te garanderen. Met een diversiteit aan demo’s, interactieve discussies, executive meetings en labsessies was het een interactieve dag die boeide van vroeg tot laat.

Over EMC

De EMC Federation bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd is in oplossingen voor softwaregerelateerde bedrijven en zogenoemde ‘3rd Platform’ organisaties die via mobiele-, cloud-, big data- of social oplossingen miljoenen gebruikers en applicaties bedienen.

Technische hoogstandjes

De focus van LEF marketing & events ligt op het organiseren van events en de marketing- en communicatiesupport daaromheen. Tijdens een evenement over de toekomst van de IT-branche, kun je als organisator natuurlijk niet achterblijven. In opdracht van LEF marketing & events realiseerde onze technische partner Bijman Audiovisueel daarom een indrukwekkend scherm van 10 meter breed in de Copraloods, zodat alle plenaire presentaties daar uitstekend zichtbaar waren.

De samenwerking met DeFabrique was flexibel, proactief en professioneel. Complimenten voor alle medewerkers! We hebben geen enkel moment stress gevoeld en dat is echt niet altijd het geval.
Willem van Vugt (Projectcoördinator LEF marketing & events)
Willem van Vugt (Projectcoördinator LEF marketing & events)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Exclusieve lunch

Binnen de drukte van een groot congres toch even de intimiteit opzoeken? Met een exclusieve lunch voor vertegenwoordigers van grote merken zorgden we voor een bijzondere adempauze. In Kalvermelk 1, een ruimte die voor tweederde onder het straatniveau ligt, was een sfeervolle setting gecreëerd. De driegangenlunch, verzorgd door Cuisine on Tour, bestond uit overheerlijke Zalm & Zuurkool, Hertengebraad, en Crème Madagaskar.

Digital Transformation
Digital Transformation
Digital Transformation
Digital Transformation
Digital Transformation
Digital Transformation

Jouw evenement tot in detail geregeld door ons bevlogen team!

Carmen Meems
Margriet Verweij
Martin Bogaerds