Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Festival

FesTEAval

  • 53 standhouders
  • 1 theetuin
  • 1500 tasting cups
  • 52 workhops
  • 6 singer-songwriters
  • 2 theeceremonies

Thee in zomerse sferen

Een stralende zon en temperaturen rond de zesentwintig graden verwelkomden ruim 1500 bezoekers tijdens de tweede editie van het FesTEAval. Het was druk in de theetuin waar singer-songwriters zwoele gitaarmuziek speelden en ook de PROzone voor de echte theekenner werd goed bezocht. Met ruim 55 standhouders was de theemarkt de grootste ooit in Nederland. Naast thee in uiteenlopende smaken proefden bezoekers ook chocolade, koffie, biertjes en verrassend knapperige cannoli’s.

OVER FESTEAVAL

Het FesTEAval is het grootste theefestival van Nederland. Bezoekers kunnen kennis opdoen tijdens workshops en proeven bij tientallen stands. In de ontspannende theetuin is het genieten van heerlijke muziek onder het genot van brownies en frozen yoghurt.

Theetuin vol muziek

Aan de voet van de kabbelende fontein in de theetuin van de evenementenlocatie klonk de hele middag zomerse muziek. De Heren van de Thee en een aantal singer-songwriters uit Giel’s Talentenjacht, o.a. Joe Buck en Flemming, lieten jong en oud swingen onder het genot van een verfrissende Frozen Yoghurt.

Wat een gezellige drukte op deze tweede editie. Ik heb veel geïnteresseerde bezoekers gesproken die ook vaak met inhoudelijke vragen komen. Echt fijn dat wij deel kunnen zijn van dit festival. Het brengt de theewereld bij elkaar.
Timothy Nuijen (standhouder Thee van Oordt)
Timothy Nuijen (standhouder Thee van Oordt)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Proeven als een pro

Nieuw dit jaar was de PRO-zone met speciale workshops voor de gevorderde theedrinker. De workshops van de Dutch Tea Champion 2017 en andere theeprofessionals gingen diep in op verschillende theesoorten en -landen. Het was zo’n succes dat de PRO-zone volgend jaar opnieuw onderdeel van het programma is.

 

Volgend jaar vindt de 3e editie van het FesTEAval plaats op zondag 22 april 2018.

Dutch Tea Festival
Dutch Tea Festival
Dutch Tea Festival
Dutch Tea Festival
Dutch Tea Festival
Dutch Tea Festival
Dutch Tea Festival
Dutch Tea Festival
Dutch Tea Festival - uitvoering evenement
Dutch Tea Festival
Sybren Ophof
Kim van Leeuwen
Martin Bogaerds