Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

CORPORATE FESTIVAL

Het Vergeten Kind 2022

  • 500 kinderen
  • 2 dagen
  • 7 heppie area's
  • 1 nieuwe ambassadeur
  • 2e editie

Heppie Factory 2022

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen, bijvoorbeeld door het organiseren van Heppie Events. Afgelopen november was DeFabrique voor de tweede keer het decor van één van deze evenementen: Heppie Factory. Het hele weekend ontvingen we maar liefst vijfhonderd kinderen tussen de 6 en 18 jaar uit leefgroepen en gezinshuizen voor een dag onbezorgd plezier maken. Het was tijd om te dansen, ontdekken en relaxen!

Over Het Vergeten Kind

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten kind zet zich in voor deze kinderen. Het doel van Het Vergeten Kind is dat al deze kinderen zich gehoord of gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

Onbezorgd plezier maken

Tijdens Heppie Factory draait alles om onbezorgd plezier maken, genieten en het ontdekken van talent. De kinderen konden zich in verschillende heppie area’s helemaal uitleven. Zo kon je leren scratchen als een coole DJ in de heppie music area, egelhuisjes timmeren, je uitleven op stormbaan, een potje panna spelen, boksen bij heppie sports, karten bij de Kartfabrique, schminken, gamen en de Einstein in jezelf ontdekken met toffe experimenten. Ook aan de ontspanning was gedacht. In de beauty area waren kappers, barbers, visagisten, masseurs en een fotograaf om het eindresultaat vast te leggen.

Dit jaar organiseerde we de 2e editie van Heppie Factory bij DeFabrique. En wat was het weer een feestje! Ruim 500 kinderen konden door een breed aanbod van workshops en activiteiten ontdekken wat ze echt tof vinden. Dagen waarop ze volop aandacht kregen van onze geweldige leveranciers, partners, artiesten, ambassadeurs en vrijwilligers. Ze hebben een onvergetelijke dag gehad en die blije koppies.. Daar doen we het voor! De samenwerking met het team van DeFabrique was top. Ze denken mee van A t/m Z om er voor de kinderen een fantastische dag van te maken. We zijn super blij dat we volgend jaar weer terug kunnen komen!
Denise Boermeester (Projectmanager Events Het Vergeten Kind)
Denise Boermeester (Projectmanager Events Het Vergeten Kind)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Onvergetelijke dag

Een jongetje vertelde: “ik heb een foto van de vorige editie op mijn telefoon. Als ik mij niet fijn voel dan kijk ik daar even naar.” Wow! Dat is precies waar Heppie Factory voor staat: een onvergetelijke dag organiseren. Een die niet snel vergeten wordt. Naast lekker rennen en vliegen is het voor de kinderen ook belangrijk om gehoord te worden. Daarom zijn ook de ambassadeurs van de partij om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen en de aandacht te geven die ze verdienen. Zo gingen bij de dansworkshop van Juvat de voetjes van de vloer. Jamai, Inge en de nieuwe ambassadeur Edino van Dorsten presenteerden de dag. Als kers op de taart stonden Bizzey, Sigourney K, Numidia en S10 op het podium. Aan het einde van de dag ging iedereen met een lach op het gezicht naar huis. Missie geslaagd!

Fotografie door: BM fotografie en Lise’s Lenses

Het Vergeten Kind 2022
Het Vergeten Kind 2022
Het Vergeten Kind 2022
Het Vergeten Kind 2022
Het Vergeten Kind 2022
Elise Kooi
Tamara Hans
Robin Arlar