Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Nieuwjaarsfeest

Iv-Groep

  • 1040 oliebollen en appelflappen
  • 1 ballonnenclown
  • 650 prosecco's
  • 5 rondleidingen
  • 1 mobiel kwartet

Proosten met de Iv-familie

Ieder jaar organiseert Iv-Groep een nieuwjaarsfeest voor haar personeel, diens familie en gepensioneerde medewerkers. 35 baby’s speelden in de crèche, pubers achtervolgden elkaar in een kart of met een lasergun, de volwassenen smulden van een feestelijk buffet en samen proostten zij op een succesvol jaar. Waar het weer bestempeld werd met code oranje, kreeg deze nieuwjaarsbijeenkomst zeker code knalgroen.

Over IV-Groep

Iv-Groep is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau. De passie voor techniek vertaalt zich in innovatieve en duurzame oplossingen en maakt van Iv-Groep de juiste partner voor projecten van iedere omvang en complexiteit.

Volop entertainment

De stoere ruimtes van DeFabrique zijn voor kinderen al een avontuur op zich. Het is dus helemaal feest als het in die ruimtes bruist van de activiteiten. De allerkleinsten vertoefden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Iv-Groep in de crèche, terwijl de wat grotere kinderen hun creativiteit kwijt konden in de Techniek Fabriek en op het knutselterras. Pubers raasden uit tijdens een heat karten, lasergamen of Prison Island. Ondertussen hadden de volwassenen hun handen vrij om lekker te borrelen en de locatie te verkennen tijdens een rondleiding. Voor ieder wat wils!

De industriële locatie past perfect bij de technische mensen van Iv. De reacties op de start van het nieuwe jaar waren dan ook heel positief en het eten was heerlijk. Bedankt voor jullie bijdrage aan dit succes!
Monique Clarenbach (Directiesecretaresse Iv-Groep)
Monique Clarenbach (Directiesecretaresse Iv-Groep)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op
Iv groep
Iv groep
Iv groep
Iv groep
Iv groep
Carmen Meems
Berber Brouwer
Martin Bogaerds