Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

FEEST

Koninklijke Landmacht

  • 75 jaar vrijheid
  • 5 meter hoge tulpen
  • 100 M2 dansvloer
  • 1 rolling dinner
  • 1 museum
  • 100 bossen tulpen

75 jaar vrijheid

Vrijheid is niet vanzelfsprekend. 75 jaar geleden eindigde de Tweede Wereldoorlog en nog dagelijks werkt de Koninklijke Landmacht aan ieders vrede en veiligheid. Tijdens het jaarlijkse Voorjaarsbal stond de Koninklijke Landmacht daarom niet alleen stil bij de verjaardag van de Koning, maar ook bij deze mijlpaal. 75 jaar vrij. Dit alles omringd door de bloem van de vrijheid: de tulp.

OVER DE KONINKLIJKE LANDMACHT

De Koninklijke Landmacht is verantwoordelijk voor de bescherming van Nederland, bijbehorende overzeese gebiedsdelen en de voor hiertoe beschikbare personele, financiële en materiële middelen.

Voel je vrij

Via Silo 36 bewandelden gasten de weg naar de vrijheid. In elk nisje stonden museumstukken uitgelicht die samen de weg naar de vrijheid vertelden. Dit begon met de landing in Normandië tijdens de Tweede Wereldoorlog en eindigde met de Invictus Games. Na een persoonlijke begroeting van de Generaal betraden ze het Park van de Vrijheid. Twee vijf meter hoge tulpen en een nostalgisch Café de Vrijheid vormden het decor voor een viergangendiner met een vleugje lente. Gasten kletsten met elkaar in het park en tegelijkertijd rolden gerechten als vitello tonato, burrata en boeuf bourguignon voorbij. 

Dank jullie wel voor het welslagen van dit unieke evenement. Zonder jullie creatieve inbreng met dit enthousiaste team, was dit niet mogelijk geweest.
Daniëlle (Event organisator Koninklijke Landmacht)
Daniëlle (Event organisator Koninklijke Landmacht)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

100 M2 dansvloer

Het voordeel van de Copraloods? Je kunt van feestje-naar-feestje in één ruimte! Zo blijf je je gasten de hele avond door verrassen. De achterkant van Café de Vrijheid vormde ineens een doorgang naar de dansvloer. Kippenvel ging door de zaal toen de aanwezige militairen in de houding gingen staan en de Militaire assistent van de generaal het telegram van de Koning voorlas aan de aanwezigen. Direct daarna zette veteraan en oud-deelnemer van The Voice of Holland Dennis Kroon het Wilhelmus in. Proost op een mooie avond! De mannen van White Vision sloten de avond feestelijk af. Leuk detail: niet alleen zij, maar ons gehele personeel was geheel in stijl! Het out-of-the-box denken voor het volgende feest is alweer begonnen. 

Fotografie door: Valerie Spanjers

Koninklijke Landmacht
Koninklijke Landmacht
Koninklijke Landmacht
Koninklijke Landmacht
Koninklijke Landmacht
Koninklijke Landmacht
Esmee Veldman
Tiny Dijkstra
Martin Bogaerds