Blog 11/09

Het ultieme concept voor een verrassend kerst- of nieuwjaarsfeest!

Mag jij dit jaar het kerstfeest of de nieuwjaarsborrel organiseren en ben je op zoek naar een vernieuwende aanpak? Dan ben je op de goede plek. Met ons feestje-naar-feestjeconcept zorg jij voor een verrassend bedrijfsfeest!

Waarom één feestje als je er vier kunt vieren? Het geheime ingrediënt van een ultieme feestavond, is dat je steeds naar een nieuwe ruimte verplaatst. Jouw feest wordt zo een complete avond uit. Het ‘feestje-naar-feestjeconcept’ verwondert, verbaast en verbindt. Verwacht het onverwachte. Natuurlijk zijn de belangrijkste elementen van een goed feest (bijpraten in unieke setting, lekker eten, dansen) verwerkt in dit concept. Een uitbundig kerst- of nieuwjaarsfeest ziet er bij DeFabrique bijvoorbeeld zo uit:

1. Aperitief – Loods 5

Zie je het al voor je? Je stapt de jazzy – door JAN Verhuur- ingerichte Loods 5 binnen. De rode en bruine kleuren van de vintage-inrichting geven een warm gevoel. Je gasten ploffen neer in de comfortabele chesterfields. Er worden diverse aperitiefjes rondgebracht en speciale kerst-/nieuwjaarsdrankjes geschonken. Op de achtergrond zijn classic kerstliedjes te horen. Er heerst een ontspannen sfeer en je gasten zijn met elkaar in gesprek. Klinkt als een heerlijk begin toch?

Sitting Dinner - Gala - Yuki - het ultieme concept kerst en nieuwjaarsfeest

2. Diner – Loods 6

Na een uur nodig je de gasten uit in de – tot dan toe verborgen – Loods 6 voor een sitting dinner. De ogen van je gasten zullen als eerste vallen op de lange tafels. De kaarsen staan aan en de kristallen glazen schitteren door de sfeerverlichting. Er is een pop-up wijnbar en er wordt speciaal kerstbier geschonken. Slagerij Dorresteyn serveert een heerlijk kerstmaal met het stoere BBQ-concept: Vuurproeven. 

In deze gezellige sfeer kan je voor een sharing dinner kiezen. Het voorgerecht zal dan bestaan uit amuses, soepen en hapjes. Gasten kunnen zelf de gerechten onderling verdelen.De bediening serveert het hoofdgerecht. Een sharing dinner draagt bij aan het stimuleren van gesprekken, is gezellig en intiem. Maar na dit overheerlijke eten, is het tijd om de dansschoenen aan te trekken: het is tijd voor een feestje!

Het ultieme concept kerst en nieuwjaarsfeest

3. Party – Loods 7

Na twee uur gaan de grote deuren naar Loods 7 open. Dit is de echte wow-factor van de avond. De DJ staat klaar, er staat een schaatsbaan en niet te vergeten: een Sweet Extreme Dessert! De ruimte is over de top kerstig aangekleed, waardoor het net lijkt alsof je op een kerstmarkt rondloopt. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen genieten van deze fantastische avond.
Bedrijfsfeest - 5x kerstfeest - het ultime cooncept kerst en nieuwjaarsfeest

4. Afterparty – Silo 0

‘Maar we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet.’ Voor wie nog niet naar huis wil staat opnieuw een verrassing te wachten. Er opent een klein deurtje naar Silo 0 en daar zie je: een complete Berlijnse club. De DJ heeft wat zwoelere muziek ingezet, zodat de avond in sfeer kan worden afgesloten. Een late night snack prikkelt nog even de smaakzintuigen en voor de liefhebbers is er koffie to go. 

Silo 0 - het ultieme concept kerst nieuwjaarsfeest

Meer inspiratie?

Voor meer inspiratie verwijzen we je graag door naar onze cases. Het feestje-naar-feestjeconcept komt namelijk in cases als petplace boerenbondnieuwjaarsfeest van Team DeFabrique of het winterfeest van Team DeFabrique terug. Zo kan jij dit jaar het ultieme kerst- of nieuwjaarsfeest geven!

Delen: