Blog 11/09

Het ultieme concept voor een verrassend kerst- of nieuwjaarsfeest!

Mag jij dit jaar het kerstfeest of de nieuwjaarsborrel organiseren en ben je op zoek naar een vernieuwende aanpak? Met ons ultieme concept voor een verrassend feest blijven je gasten de hele avond geboeid!

Waarom 1 feest als je er 4 kunt vieren? Het geheime ingrediënt van ons ultieme feest, is dat je steeds naar een nieuwe ruimte verplaatst. Met zo’n compleet avondje uit houd je het feest verrassend en de gasten geëntertaind. De belangrijkste elementen van een feest (bijpraten in unieke setting, lekker eten, dansen) zijn verwerkt in het concept, zodat er een herkenbare basis is voor je gasten.

Je alternatieve kerstfeest zou er zo uit kunnen zien:

1. Aperitief – Loods 5

ultieme concept

Begin je kerstfeest met een aperitiefje in een door Jan Verhuur jazzy ingerichte Loods 5, waar Mistle Toe DJ samen met de gasten vinyl kerstplaatjes draait via Radio DeFabrique. Er wordt gesnoept van december-bites en genipt van een speciale Christmas Gin Tonic.

2. Diner – Loods 6

ultieme concept

Na een uur nodig je de gasten uit in de – tot dan toe verborgen – Loods 6 voor het diner. Er is een pop-up wijnbar en er wordt bijzonder kerstbier geschonken. Slagerij Dorresteyn serveert met het stoere BBQ concept Vuurproeven een heerlijk kerstmaal.

3. Party – Loods 7

ultieme concept

Je gasten zullen denken dat ze hier de hele avond blijven, maar niets is minder waar. Na twee uur gaan de grote deuren naar Loods 7 open en komt de opzwepende muziek van de swingende band je al tegemoet. De cocktailbar is open en na een Sweet Extreme Dessert is het tijd om te dansen op het feest!

4. Afterparty – Silo 0

ultieme concept

Voor wie nog niet naar huis wil staat opnieuw een verrassing te wachten op het feest. Er opent een klein deurtje naar Silo 0 en daar zie je… een complete Berlijnse club. De DJ heeft wat zwoelere muziek ingezet, zodat de avond in sfeer kan worden afgesloten met het organisatiecomité. Een late night snack prikkelt nog even de smaakzintuigen en voor de liefhebbers is er koffie to go.

Delen: