Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Nieuwjaarsfeest team DeFabrique

  • 1 fonteinbar
  • 12 foodtrucks
  • 1 vuurwerkshow
  • 150 glazen champagne
  • 14 kilo confetti
  • 40 inflatables
  • 2 schommels

Knallend feest

Hoe kun je je medewerkers beter voor hun inzet bedanken dan door een sensationeel nieuwjaarsfeest te geven? Op 5 januari was het zover: het team van DeFabrique werd beloond voor hun inzet tijdens het jaarlijkse winterfeest. Maar hoe verras je werknemers die dagelijks de tofste evenementen voorbij zien komen? Dan moet je heel wat uit de kast halen om het mooiste nieuwjaarsfeest te geven! 150 gasten liepen feestelijk chique gekleed Silo 36 binnen. Het startschot van de avond werd gegeven door event producer Tiny op de althoorn. Het werd – letterlijk en figuurlijk – een knallende avond die niet een, twee, maar zelfs drie onverwachte wendingen kende.

Bedanken

DeFabrique bestaat uit DeFabrique Evenementenlocatie, Kartfabrique, Jan Verhuur en Vliegveld Twenthe. Het winterfeest is een feest voor en door DeFabrique en werd dit jaar voor de 13de keer georganiseerd. Samen met het zomerfeest worden deze bedrijfsfeesten georganiseerd om de medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Feest voor de smaakpapillen

Eten en drinken is één van de belangrijkste onderdelen van een geslaagd nieuwjaarsfeest en als dat aan iemand getoond moet worden dan is het wel aan het eigen team. De avond werd afgetrapt op de Foodmarket waar je bijna smaakpapillen tekort kwam. Niet alleen was de Smederij omgetoverd tot park met een heuse fonteinbar in het midden. Ook was de keuze aan kraampjes enorm: oesters, varken aan het spit, sushi, flammkuchen en nog meer gerechtjes waarvan het water je in de mond gaat lopen. Bij elk kraampje was genoeg te zien, te horen en vooral te proeven. Wie de smaak te pakken had had geluk, want onder begeleiding van drums ging de volgende deur open en begaf iedereen zich naar de parkeerplaats.

Fotografie door: Nelianne Kroon | Nelianne Kroon Fotografie

Het was een avond vol verrassingen, de ene nog leuker dan de ander, die mij nog lang bij zullen blijven! Met 'als klap op de vuurpijl', de grote vuurwerkshow! Ik heb enorm genoten.
Ryanne van Valkenburg (Marketing medewerker Kartfabrique)
Ryanne van Valkenburg (Marketing medewerker Kartfabrique)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Oud en nieuw 2.0

Met een glas champagne en een oliebol in de hand werd er geproost op een succesvol 2017. ‘Knallend het nieuwe jaar in’ kreeg wel een erg letterlijke betekenis toen na het klinken van de countdown er vuurwerk de lucht in schoot. Vlammen, lasers en vuurwerk schoten begeleid door muziek de lucht in tijdens het nieuwjaarsfeest. Perfecte timing en een kleurrijke lucht zorgde voor een sensationele vuurwerkshow.

Wie dacht dat dit spektakel de avond niet meer kon overtreffen had het mis. De walking DJ bracht iedereen in de stemming om te dansen. Het feestje ging binnen gewoon door, want uit Loods 5 klonken dansbare deuntjes. De ruimte ademde Elrow: glowsticks, opblaasdieren, strandballen, danseressen en héél veel confetti. Wie niet zo los in de heupen is, kon zwierend de avond door op de schommels.

Deze avond was niks onmogelijk, want voor de derde keer op rij kende het nieuwjaarsfeest een onverwachte wending. Nog met confetti in de haren werd het team meegenomen naar het drankenmagazijn. Van de pallets bier, wijn en fris was geen spoor meer te bekennen, want de Party Animals betraden het podium en zweepten de boel op. Dansen tot je voeten niet meer konden! Was het een over de top feest? Ja! Onze medewerkers verdienen het beste.

DeFabrique Winterfeest - bedrijfsfeest - locatie utrecht - personeelsfeest - personeelsuitje - feest - feestlocatie -
DeFabrique Winterfeest
DeFabrique Winterfeest
DeFabrique Winterfeest
DeFabrique Winterfeest
DeFabrique Winterfeest
DeFabrique Winterfeest
DeFabrique Winterfeest
DeFabrique Winterfeest
DeFabrique Winterfeest
Sybren Ophof
Carmen Meems
Nelianne Kleinhuis