5 musthaves voor een spetterend Elrow feest

Ben je op zoek naar een verrassend thema voor je bedrijfsfeest? Dan is dit wat voor jou! Het Spaanse clubconcept Elrow werd in 2010 opgericht in Barcelona, is hot in Ibiza en verovert nu de rest van de wereld. Het codewoord voor een goed Elrow feest is zonder twijfel: kleur, kleur en nog eens kleur. Wij zetten vijf tips voor je op een rij om dit visuele spektakel te creëren:

1. Opblaasbare voorwerpen

Kleurrijke, over de top versierde ruimtes zijn een must voor je feest. Opblaasattributen zijn hét boegbeeld van Elrow en maken het feest nog te gekker. Behang het plafond volledig met attributen die bij het thema passen. Maak jezelf klaar voor een stortbui aan kleurrijke ballonnen, krokodillen, flamingo’s, haaien, boten en bananen. Wil je de gasten echt onderdompelen in Elrow? Gooi dan inflatables op de dansvloer.

DeFabrique Winterfeest

2. Glow in the dark

Een mooie toevoeging aan het rijke Elrow kleurenpallet is glow in the dark. Daar is iedereen fan van! Lichtgevende armbandjes en andere attributen kunnen worden uitgedeeld tijdens het feest, dit geeft een leuk effect tijdens het dansen. Laat ze onder blacklight oplichten voor een magische, veelkleurige ervaring.

3. Performers

Wij geloven dat entertainment op events best wat spannender mag zijn. Je moet uit je comfort zone gehaald worden om écht geïnspireerd te raken. De performers bij Elrow geven zo’n extra dimensie aan het feest. Door het publiek lopen verschillende verklede mensen zoals steltlopers, dokters of professors. Ze dansen en beuren het publiek op. Het verrast je, want zij staan op een onverwacht moment voor je neus. Dat is een van de krachten van Elrow.

Elrow feest

4. Confetti-circus

Een Elrow feest is pas echt geslaagd als je gasten de zaal met confetti in het haar verlaten. Kies er als klap op de vuurpijl voor om op de beat van de muziek je gasten te laten ondersneeuwen met duizenden stukjes gekleurd papier. Er is geen ontsnappen aan deze feestelijke confetti douche.

5. Muziek

Muziek maakt of kraakt een feest. Elrow is niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor het oor. De muziek moet aansluiten bij het doldwaze confetti-circus. Een spetterende dj-show van bijvoorbeeld White Vision maakt het geheel compleet. Bekijk het onderstaande filmpje voor een impressie.
Delen: