5 originele dinerconcepten

Aan tafel! Proost met medewerkers of relaties op een succesvol najaar tijdens een diner in DeFabrique. Eten is beleven, daarom ontwikkelde ons keukenteam 5 originele dinerconcepten. Het geheime ingrediënt? ‘Net even anders.’

1. CHEFS ON STAGE

Klaar terwijl je wacht en klaargemaakt terwijl je kijkt. Onze chefkoks bereiden tijdens Chefs on Stage live jouw gekozen gerecht. Het concept is eenvoudig; gasten krijgen een kaartje waarop ze hun naam en voorkeuren invullen. Bij een diner kies je bijvoorbeeld tussen een basis zoals aardappelen of pasta, uit vis, vlees of vega en verschillende sauzen. De chef neemt je kaartje aan en maakt je bord op. Een echt kijkje in de keuken!

Originele dinerconcepten

2. SHARING DINNER 

Samen alles delen, een mix van bourgondisch dineren en table d’hote. Tijdens een sharing dinner plaatsen wij in houten kratjes water, wijnen en alle benodigdheden voor een diner midden op tafel. Het voorgerecht bestaat uit een selectie aan amuseglaasjes, soepen en hapjes. Gasten verdelen zelf onderling gerechten. Vervolgens serveert onze bediening het hoofdgerecht en dessert. Sharing dinner is gezellig, intiem, stimuleert gesprekken en breekt het ijs tussen gasten. 

Originele dinerconcepten

3. FOODMARKET

Kijken, kiezen, proeven! De Foodmarket heeft een ongedwongen sfeer en is een feest voor alle zintuigen. In aantrekkelijk gedecoreerde kraampjes presenteren we hoge kwaliteit vis, vlees, kaas en brood. Gasten krijgen een houten plank waarmee ze vervolgens kunnen gaan ‘shoppen’. Al struinend verzamel je de lekkerste gerechtjes. Er ontstaat direct meer interactie tussen gasten, er is minder waste en iedereen is blij met zijn of haar maaltijd.

Originele dinerconcepten

4. ROLLING DINNER

Met behulp van rollende steigers serveren wij gasten een voor-, hoofd- en nagerecht. De gerechten worden al rollend gepresenteerd, een perfecte combinatie tussen een walking dinner en buffet. De steigers sluiten met hun industriële uitstraling goed aan bij het karakter van DeFabrique.

Originele dinerconcepten

5. SITTING DINNER

Never change a winning team! Leg je gasten in de watten tijdens een sitting dinner. Kraakhelder kristal op zuiver wit tafellinnen in een ruimte vol robuuste leidingen en verweerde muren. Juist dit extreme contrast laat een onuitwisbare indruk achter op gasten. Met een setting en ruimte naar keuze trakteer jij gasten op een unieke avond uit.

Night of the Century. Originele dinerconcepten

Delen: