Nog nooit veranderde de klantbehoefte zo vaak én snel. Door technologische veranderingen, transparantie van informatie en innovatie moeten organisaties flexibeler zijn dan ooit om succesvol te zijn. Tijdens het Lean Event 2016 leerden bedrijven in inspirerende workshops hoe om te gaan met verandering. Daarnaast deelden sprekers van toonaangevende Nederlandse bedrijven hun succes- en struikelmomenten. Volgens de deelnemers was het congres educatief, entertaining en empowering!
‘Reis mee door de wereld van Lean’ was het thema van het Lean Event 2016. Deelnemers volgden inspirerende workshops en luisterden naar goede sprekers als Marc Lammers, Jos Burgers, Tony’s Chocolonely’s Henk Jan Beltman en Nienke Bloem.
Ook konden ze een rondje lopen door het pop-up Lean Museum in Loods 5. In beeld en geluid werd de ontstaansgeschiedenis van de filosofie uiteengezet. Ook de klassieke verhalen en de nieuwste ontwikkelingen kregen een plekje. In de bibliotheek konden deelnemers bladeren in de Lean boeken die bepalend zijn geweest voor de groei van het gedachtegoed. Een inspirerende plek dus voor deelnemers die verdieping en achtergrondkennis zochten om met Lean aan de slag te gaan.
We stonden versteld van alle mogelijkheden die DeFabrique ons bood. Alles werd uit de kast gehaald om de ruwe fabriekshal om te toveren tot een sfeervol decor voor ons congres, precies zoals we het voor ogen hadden.
De enthousiaste en professionele medewerkers van DeFabrique stelden ons als klant centraal: Ze waren snel bereikbaar, flexibel en dachten creatief met ons mee. Hierdoor konden wij voor onze klanten en voor onszelf een zeer geslaagd event neerzetten.
Of je nu op reis gaat of een volle dag congres voor de boeg hebt: een succesvolle trip begint met een goede basis. Daarom ontvingen we de gasten om acht uur ‘s ochtends met een heerlijk vers ontbijt in Loods 7. De ochtendzon prikte voorzichtig door de fabrieksramen terwijl deelnemers genoten van vers gebakken croissants, harde broodjes en krentenbollen. Een gekookt eitje en een heerlijke vers fruitsalade in een glaasje zorgden voor een vliegende start.