Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Sophos

  • 70 meter blauwe loper
  • 1 fotokabine voor 3D scan
  • 350 suikerspinnen
  • 8 break-out sessies

Next Gen IT-beveiliging

Blauwe en oranje suikerspinnen gaven de zesde editie van Sophos Day een zoet tintje. En dat kan de IT-branche met alle online bedreigingen vandaag de dag wel gebruiken! Diverse sprekers namen de bezoekers tijdens dit inspirerende congres mee naar de wereld van Next Gen IT-beveiliging. 

Over Sophos

Sophos is een hard- en software fabrikant die al ruim 20 jaar gespecialiseerd is in beveiligingsproducten zoals anti-virussoftware.

Trends en plannen

Verschillende sprekers lieten tijdens Sophos Day hun licht schijnen op de toekomst van IT-beveiliging. IT-politicus van het jaar Kees Verhoeven beet het spits af met een presentatie over een deltaplan cybersecurity, veiligheidsnorm voor IoT en de voorkeur van het kabinet voor sterke encryptie. Ook CEO Kris Hagerman was vanuit Amerika overgekomen om bij het event aanwezig te zijn. Harm van Koppen ging vervolgens in op de trends en presenteerde een overzicht van nieuwe gevaren van cybercriminaliteit. Matt Cooke vertelde tenslotte op een begrijpelijke manier over de kracht van deep learning.

De fantastische begeleiding van DeFabrique, van de eerste meeting tot op de dag zelf, heeft deze dag echt tot een hoger level getild. De flexibiliteit tezamen met het kritische oog hebben ertoe geleid dat wij tot de best mogelijke invullen van de Sophos Day hebben kunnen komen.
Robin van Drunen (Marketing Programs Coordinator Sophos)
Robin van Drunen (Marketing Programs Coordinator Sophos)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

De diepte in

In acht break-out-sessie konden bezoekers nog meer de diepte in. Ze ontdekten hoe online aanvallen eruit zien en hoe je het bewustzijn binnen je organisatie kunt bevorderen. Ook werden software-oplossingen van Sophos gepresenteerd en kon je een 3D poppetje van jezelf laten maken. De dag werd afgesloten met een drukbezochte netwerkborrel.

Sophos
Sophos
Sophos
Sophos
Esther Veenendaal
Niels Roseboom
Wouter Goossens