Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

VvAA

  • 430 gasten
  • 1 roergangerscafé
  • 6 podia
  • 100 m2 oranje loper
  • 30 roergangers
  • 430 draaistoelen

Artsen weer zelf aan het roer

VvAA organiseerde op 22 juni 2016 een kwaliteitscongres. Binnen het thema ‘Zelf aan het Roer’ gingen beroepsorganisaties, patiëntenorganisaties en bestuurders met elkaar in gesprek, omdat zij zelf weer aan het roer willen staan en samen met de patiënt bepalen wat goede zorg is.

Over VVAA

VvAA opereert al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Ruim 120.000 medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen zijn bij de vereniging aangesloten.

In gesprek

Als je zelf aan het roer staat, bepaal jij de koers. Dat was goed te zien in de Copraloods, waar de ruim 430 gasten zich op draaistoeltjes moesten draaien naar de roergangers (sprekers) die op verschillende minipodia hun verhaal deden. De dynamiek bleef zo in het programma en collega’s uit de branche konden in deze setting goed met elkaar overleggen.

Het plaatje zag er erg mooi uit en voor dit evenement werkte de setting met draaistoeltjes erg goed. Er stonden verschillende podia in de ruimte, waardoor de gasten steeds moesten draaien om de volgende spreker te kunnen zien. Het maakte het lange programma dynamisch. Fijn dat er zo extra beweging in zat.
Laura van Neerbos (Coördinator Evenementen VvAA)
Laura van Neerbos (Coördinator Evenementen VvAA)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Roergangerscafé

In de aanloop naar het congres hebben zich 30 zorgverleners gemeld bij VvAA omdat zij zelf aan het roer willen staan om samen met de patiënt te bepalen wat goede zorg is. Hun manifest kon getekend worden in het Roergangerscafé in Loods 5. Naast het tekenen van de petitie gingen zorgprofessionals hier in gesprek met de zogenoemde ‘roergangers’ onder het genot van een drankje.

kwaliteitscongres
kwaliteitscongres

Jouw evenement tot in de puntjes geregeld door ons bevlogen team!

Carmen Meems
Carlien Winter
Martin Bogaerds