Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Productlancering

More Parade

  • 5 circustenten
  • Honderden bloemen
  • 1 carrouselpaard
  • 30 koptelefoons

More Parade

De warme klanken van een live bespeelde accordeon vullen de Copraloods, vijf vrolijke circustenten staan verdeeld over de ruimte en de honderden kleurrijke bloemen van Tjitske Reidinga maken de fleurige en levendige sfeer af. Op deze flamboyante wijze gaf More Theater Producties directeuren, marketeers en programmeurs in elke tent een voorproefje van de nieuwe theatershows van elke artiest. Want, de benaming zegt het al, wij willen More Parade!

More Theater Producties

More Theater Producties biedt een balans van bekende gezichten, gevierde makers, acteurs en nieuw talent om zowel bestaand als nieuw, divers en breed publiek naar het theater te trekken. Ze streven naar samenwerkingen met makers, talenten en theaters om een theateraanbod te creëren dat het brede publiek in Nederland bedient, waar theater een gemeenschappelijke en culturele ervaring biedt met prachtige verhalen, zorgvuldig opgebouwde lachsalvo's en onontkoombare ontroering.

Unieke setting

Het was eens anders dan anders: dit keer was de grootse ruimte niet gevuld met mensen, maar vijf kleurrijke circustenten als mini theaters! De Copraloods van DeFabrique transformeerde tot klein theaterparadijs in circusthema met een candykraampje waar je je eigen snoep kon vullen, een carrouselpaard te midden van de ruimte en sfeervolle lampjessnoeren. De genodigden, waaronder theater DeLaMar, konden ook genieten van de Hoki Poki smoothiebar of frietambulance. Een betoverende mini-parade met lekker eten en artistiek talent. En dat allemaal in één ruimte: de Copraloods.

“In een korte tijd hebben we samen iets heel moois weten te creëren. Een snelle samenwerking resulteerde in een origineel eindresultaat. Tof om de Copraloods op deze manier een keer ingericht te zien!”
Tamara Hans, event producer DeFabrique
Tamara Hans, event producer DeFabrique

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Intieme sfeer

Hoe laat je gasten kennis maken met je theatershow op originele wijze? More Theater deed het voor. Genodigden konden om de 10 minuten een andere circustent betreden om in intieme setting te genieten van een korte preview van elke theatershow. In elke tent stonden 20 stoelen en silent disco-koptelefoons om te kijken en luisteren naar de artiest. Een unieke manier om een voorproefje te krijgen van het talent en de diversiteit van elke show. En om ook het kiezen een belevenis te maken, konden gasten hun voorkeur voor shows aangeven door een verlanglijstje in te vullen! More Parade liet proeven van divers talent en bracht de magie van theater tot leven in een intieme en unieke setting bij DeFabrique.

Renate Faas
Elke Boot
Tamara Hans