Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Grootste innovatie-event

Accenture Innovation Awards 2015

  • 65 innovaties
  • 11 thema's
  • 1800 gasten
  • 3 elektrische auto's
  • 4 timelaps-camera’s
  • 10 vlaggenmasten
  • 3 eilandbars

Prijzengala

Op 30 oktober reikte Accenture voor de negende keer haar Innovation Awards uit en voor de tweede keer op rij vond dit evenement plaats bij DeFabrique. Als de crème de la crème van de Nederlandse innovatiescene haar prijzengala op jouw evenementenlocatie viert, dan kun je als evenementenlocatie niet anders dan jezelf opnieuw proberen uit te vinden.

Over Accenture

Accenture is een internationaal organisatieadviesbureau dat diensten biedt voor management, technologie en outsourcing in verschillende industrie- en bedrijfstakken

Dagvullend programma en awards

Tijdens de Innovation Awards komt heel innoverend Nederland bijeen en worden de Groene en Blauwe Tulpen uitgereikt aan de beste innovaties van Nederland. Naast deze prijsuitreikingen biedt de Innovation Awards een dagvullend programma met Ronde Tafel-discussies, debatten, pitches, interessante sprekers uit binnen- en buitenland en een Innovatiemarkt waar je de meest bijzondere innovaties kunt aanschouwen. Dit jaar werden er 65 innovaties getoond binnen 11 thema’s,waaronder Fair Food, Seamless Shopping en Smart Industry.

Wij zijn zeer vereerd om dit toonaangevende event ook dit jaar weer te mogen hosten. Omdat we een opdrachtgever iedere keer opnieuw willen verrassen, hebben we alles uit de kast gehaald.
Sybren Ophof (Commercieel Directeur DeFabrique)
Sybren Ophof (Commercieel Directeur DeFabrique)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

DeFabrique op volle toeren

Alle locaties van evenemententerrein DeFabrique waren in gebruik, inclusief de kartbaan die voor deze gelegenheid werd omgebouwd tot beursvloer. Parkeerfaciliteiten werden maximaal ingezet, alle medewerkers stonden op de vloer en de techniek draaide overuren. Deze dag zinderde de energie door de oude mengvoederfabriek.

Accenture Innovation Awards 2015
Accenture Innovation Awards 2015

Jouw evenement tot in de puntjes geregeld door ons bevlogen team!

Carmen Meems
Berber Brouwer
Martin Bogaerds