Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Corporate Festival

Altran

  • 176 m2 blauwe loper
  • 50 zonnebrillen
  • 1 proseccodame
  • 72 vierkante meter gras
  • 1 mancave

Zwoele zomeravond

Altran’s slimme koppen vind je vaak buiten de deur. Op pad om klanten te helpen met complexe en innovatieve projecten. Bij het Altran Summerfestival was het net omgekeerd: medewerkers waren dit keer niet verspreid over het land, maar zochten elkaar op in DeFabrique. Alleen hoe stimuleer je interactie bij collega’s die elkaar nog beter moeten leren kennen? De organisatie zette het festival in ieder geval in het teken van een gedeelde liefde: zomer. Daar wordt iedereen blij van, toch?!

Op de 88 meter lange, blauwe loper straalde de zon op je gezicht, kwamen zomerse saxofoondeuntjes je tegemoet en liet de geur van vers vlees op de BBQ de maag knorren. Twee dames heetten de gasten al rolschaatsend en bellenblazend welkom. De directie wakkerde het zomergevoel extra aan en deelde zonnebrillen uit. Zonnebril op en tijd om te chillen in het gras!

OVER ALTRAN

Altran is wereldwijd leider op het gebied van innovatie en hightech engineering consulting en ondersteunt bedrijven bij het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Bom testosteron

Wanneer 90 procent van de bezoekers man is, mag dit écht niet ontbreken: een mancave! Onder het genot van een glaasje bubbels en steak van de BBQ dwaalden gasten rond in de bruine kroeg. Collega’s daagden elkaar uit om als eerste de zwarte bal in de juiste hoek weg te kaatsen of om te scoren tijdens een potje XXL tafelvoetbal. Had je echt zin in een adrenalinekick? Top! Dan leidden twee dames in lasergamepakken gasten naar de lasergame-arena. Wie is de beste schutter? Welke collega is mega fanatiek? Zo leer je elkaar snel kennen. Na al dat geren en gevlieg plofte je met een speciaalbiertje neer op de zitzak in het gras of voor de tv. Ook de wk-wedstrijd Spanje-Portugal was live te volgen.

Tijdens de 1e kennismaking met DeFabrique waren wij direct enthousiast, zowel over het prettige ontvangst als de betrokkenheid en gave ideeën voor ons Summer Festival. Alles is mogelijk en denken vanuit de doelgroep en klant is hun kracht. In de aanloop naar het feest en zelfs in de laatste weken hebben we nog dingen aan het concept veranderd waardoor het exact werd wat wij voor ogen hadden. Een hele gave en gezellige avond waar iedereen het naar zijn zin had en met een fantastische sfeer, op naar volgend jaar! En speciale dank naar Monique en Tiny die ons zo goed hebben geholpen en voorzien van advies om er een onvergetelijke avond van te maken.
Femke Janssen-Brants (HR Officer Altran)
Femke Janssen-Brants (HR Officer Altran)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Zinderend zomergevoel

Een festival is geen festival zonder een spetterende DJ. Of in dit geval: een DJ met een wel heel vette DJ-booth. Het torenhoge podium met gekleurd licht, danseressen en discoballen trok iedereen naar binnen. Tijd om te dansen! Maar hoe breng je de festivalsfeer over in de industriële Copraloods? Simpel, vonden wij. 72 m2 gras bracht het zomergevoel gewoon naar binnen. Ook nog eens lekker zacht voor de dansende voetjes. Van al dat dansen krijg je dorst, maar niet voor lang. Bij de cocktailbar stonden twee mannen klaar om je favoriete drankje te shaken. Als je het zomergevoel nu nog niet te pakken had, weten wij het ook niet meer.

Fotografie: Sjors Evers

Altran
Altran
Altran
Altran
Altran
Altran
Altran
Altran
Altran
Altran
Altran
Altran
Monique Koot
Tiny Dijkstra
Robin Arlar