Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

SITTING DINNER MET PRIJZENGALA

ANWB

  • 35.000 stemmen
  • 6 winnaars
  • 210 m2 rode loper
  • 3 categorieën
  • 50 ingedekte dinertafels
  • 27 kandelaars
  • 26-koppig koor

Camping van het jaar 2019

Het ANWB Camping van het Jaar Gala had een duidelijke missie: het dak moet eraf! Aanwezige (internationale) campingpartners en toeristenbureaus moesten worden weggeblazen tijdens de awardshow. Dit jaar zijn de campings namelijk voor het eerst honderd procent beoordeeld door Nederlandse kampeerders en niet, zoals voorgaande jaren, door een vakjury. Zes campings vielen in de prijzen tijdens een smaakvol sitting dinner. 

OVER ANWB

De ANWB is een Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme. Zij is er met persoonlijke hulp, advies, informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging voor iedereen onderweg en op bestemming.

3-gangen sitting dinner

Goed eten is onmisbaar voor een geslaagd evenement, dus ook qua smaakexplosie ging het dak eraf. Tussen de confettimomenten door kregen gasten drie gangen voorgeschoteld. Vanaf de chique gedekte tafels verspreidden zich geuren van gerechten als Vitello tonnato, Hachee en een dessert van chocolade door de Copraloods.

Voor onze gasten, campingpartners en toeristenbureaus uit binnen- en buitenland is dit een evenement waar ze jaarlijks naar uitkijken. Het winnen van deze felbegeerde award doet daar een schepje bovenop. Voor ons als ANWB heel belangrijk dat dit evenement slaagt. Wij geven hiermee een visitekaartje af richting de branche. Het concept bedenk je in feite met elkaar van achter je bureau. Mooi om te zien dat tijdens de avond alles samenkomt en klopte. Het heeft onze verwachtingen overtroffen.
Gees Benard (Event Marketeer ANWB)
Gees Benard (Event Marketeer ANWB)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

6 winnaars

Tijdens de zomervakantie van 2018 brachten campinggasten op basis van negen aspecten een stem uit op hun favoriete camping. Tijdens het campinggala vielen zes campings in de prijzen, drie in Nederland en drie over de grens. Directeur ANWB Reizen Marjon Kaper en directeur ANWB Kamperen Jaap van der Linden overhandigden awards in drie thema’s: de fijnste gezinscamping, de beste huuraccommodatie en de mooiste groene camping. Bij het in ontvangst nemen van de award werd uitgebreid toegelicht waarom de publieksjury voor deze camping koos. Om de feestvreugde te vergroten zong een muzikaal trio en een 26-koppig koor afwisselend nummers als I’m So Excited en We Are The Champions. De avond eindigde letterlijk met een hoogtepunt, want het koor zong vanaf de vide de gasten toe die op weg waren naar een laatste borrel in Silo36.

Fotografie door: Arnaud Roelofsz

ANWB
ANWB
ANWB
ANWB
ANWB
ANWB
Monique Koot
Tiny Dijkstra
Martin Bogaerds