Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Sharing dinner

BAM Infraconsult

  • 292 bezoekers
  • 1 thema: Goud en Nieuw
  • 1 live band
  • 10 lange tafels
  • 1 photobooth

A touch of gold

Voor BAM Infraconsult is het inmiddels een jaarlijkse traditie: in december wordt er met alle medewerkers teruggeblikt op het afgelopen jaar. Dit jaar werd ervoor gekozen om de eindejaarsbijeenkomst een nog feestelijker tintje te geven. Met een sharing dinner, presentaties en entertainment gedurende de avond werd het jaar feestelijk afgesloten en de plannen voor 2020 gedeeld. Bij binnenkomst kreeg iedereen gelijk een gouden accessoire cadeau, zo werden de medewerkers direct meegenomen in het thema: Goud en Nieuw.   

OVER BAM INFRACONSULT

Infrastructuur is nooit af. In een snel veranderende wereld formuleert BAM Infraconsult antwoorden op complexe infrastructurele vraagstukken.
BAM Infraconsult kijkt met een integrale, multidisciplinaire blik naar het landschap en vertaalt haar kennis en ervaring naar oplossingen die duurzaam, beheersbaar, betaalbaar, veilig en bouwbaar zijn. Voor kleine en grote opdrachtgevers. Wereldwijd.

Tijd voor iets nieuws

De medewerkers van BAM Infraconsult werden in de watten gelegd tijdens een sharing dinner. Het menu was zo samengesteld dat alle gerechten gedeeld kon worden. Denk bijvoorbeeld aan: Tajine, Saltimbocca en Parijse aardappeltjes. Waarom een sharing dinner? Het is een leuke, laagdrempelige manier om interactie tijdens een diner te stimuleren. Tussen de gangen door lag de focus op presentaties en ook werden jubilea in het zonnetje gezet.

Onze medewerkers werken dagelijks over de hele wereld aan onze projecten. Het is erg mooi om hen eens in het zonnetje te zetten en ons gevoel van trots te delen. Dankzij de grote zaal konden we met bijna 300 mensen aan tafel en feesten! Eén van onze sondeerwagens stond zelfs in de zaal, waarmee buiten en binnen letterlijk samenkwam.
Frank Zoeter (Clustermanager BAM Infraconsult)
Frank Zoeter (Clustermanager BAM Infraconsult)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Swingende afsluiting

Na het dessert was het tijd om de avond swingend af te sluiten. De medewerkers werden door een live band verwelkomd in Silo 36. Maar er was meer! Na het diner konden de gameliefhebbers hun hart ophalen bij de Virtual Reality booth, plaatsnemen in de alcoholsimulator en een kijkje nemen in de BAM Infraconsult Sondeerwagen. Deze wordt gebruikt om draagvermogen van de grond te bepalen en milieukundig onderzoek te doen. Om de avond echt onvergetelijk te maken stond er een photobooth klaar om iedereen vast te leggen. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Fotografie door: Jori Besseler | Masterphoto in opdracht van BAM Infraconsult

BAM Infraconsult
BAM Infraconsult
BAM Infraconsult
BAM Infraconsult
BAM Infraconsult
BAM Infraconsult
Carmen Meems
Tiny Dijkstra
Robin Arlar