Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

BAM

  • 800 donuts
  • 30 m2 bouwkeet
  • 3 kleuren
  • 1 Homestudio
  • 550 m2 aan adrenaline
  • 9+ beleving

Voel je thuis!

De groen, oranje, wit gekleurde bouwkeet verraadde het al vanuit de verste verte: vandaag is DeFabrique de thuisbasis voor BAM’s afdeling Bouw en Vastgoed Nederland. Van kantoor tot bouwplaatsmedewerker: iedereen was aanwezig op de Experience Day, die in samenwerking met D&B Eventmarketing werd georganiseerd. De dag stond in het teken van succes delen en collega’s beter leren kennen. D&B Eventmarketing heeft er hard aan gewerkt om de organisatiedoelen om te zetten naar creatieve, uitvoerbare ideeën. Na de opening deelde het bedrijf elke medewerker in één van de drie huisstijlkleuren in. Iedere groep had een eigen programmavolgorde. Zo kreeg je optimaal de kans om je thuis te voelen. De gasten maakten kennis met collega’s, de unieke Homestudios en elkaars fanatisme.

OVER BAM

Met thuismarkten in Nederland, België, Duitsland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk is BAM één van de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM is opgesplitst in drie sectoren die projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie bedenken, ontwikkelen, bouwen en onderhouden.

9+ beleving

Hoe maak je van een huis zo snel mogelijk een thuis? BAM weet als geen ander dat dit over meer dan vierkante meters en soorten plinten gaat. Zij lanceerde in mei de Homestudios: fysieke woningen waar op papier gezette ideeën tot leven komen. Hier maak je keuzes op basis van wat je ziet, ruikt, voelt, proeft en beleeft. Vanuit de Copraloods sprongen gasten na de opening met een schoolreisje-gevoel de bus in naar Utrecht. Een woonervaring op deze schaal is uniek in Nederland. Dus werknemers, tijd voor een kijkje achter de schermen! Van uitbouw, tot keuken en meubilair: BAM brengt op deze plek je woonwensen tot leven. In de Homestudios draait het om ruimtes toegespitst op persoonlijke situaties en wensen. Tja, nu je er toch bent: dan zelf ook maar even plannen smeden voor een droomhuis. Na een rondje met de woonadviseur hopten de medewerkers weer terug  de bus in naar DeFabrique. Daar stond namelijk nog een hele spannende ruimte klaar!

Wij werken al jaren met veel plezier samen met DeFabrique, omdat je echt wordt ontzorgd. Ze denken met je mee en zoeken altijd naar de beste oplossing voor jou en je opdrachtgever. Wat ook een groot pluspunt is, zijn de vriendelijke, servicegerichte medewerkers die alles met lach doen en het beste voor de gast willen.
Nicole Loeffen (Projectmanager D&B Eventmarketing)
Nicole Loeffen (Projectmanager D&B Eventmarketing)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

550 m2 adrenaline

BAM nam het doel om medewerkers te verbinden wel erg letterlijk ;-). Loods 8 veranderde in één grote Escapebox. Onder het boogdak stonden rijen tafels met zwarte boxen erop gereed voor een uur vol spanning. Klaar om de uitdaging aan te gaan? De teams werden vastgeketend aan de kist. Aan hen de taak om binnen één uur los te komen. De strijd barstte los! Wie kon het snelst puzzels oplossen, sleutels zoeken, codes ontcijferen en doosjes openen? Het werd een spannend uur vol creativiteit, behendigheid en puzzelvaardigheid. Verliep het kraken van de kluis niet zo soepel? Geen punt! Na een middag vol spanning stond er als troostprijs een heerlijke BBQ klaar. Zeg nou zelf, dat is zo erg nog niet toch?

Fotografie door: Twycer

BAM
BAM
BAM
kalvermelkfabriek - Beurs - BAM - loods 7
BAM
BAM
Carmen Meems
Carlien Winter
Martin Bogaerds