Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Corporate festival

Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland

  • 270 leden
  • 1 modeshow
  • 25-jarig jubileum
  • 1 overkoepelend thema: duurzaamheid
  • 9 zangeressen
  • 1 sneltekenaar
  • 1 stroopwafelkraam

100% Kringloop event

Hoe zou jij een jubileum vieren? Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland deed dit door een corporate festival te organiseren. Het 25-jarig jubileum werd gevierd en tegelijkertijd werden leden verrast, verwonderd en geïnspireerd. Net zoals op een echt festival konden de leden hun eigen middagprogramma invullen door aan te sluiten bij verschillende workshops of lezingen van onder andere Sabine Oberhuber en gedragsbioloog Patrick van Veen. Ook was Stientje van Veldhoven, de staatssecretaris van infrastructuur en watervoorziening aanwezig op het 100% Kringloop event. 

Over BKN

Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) ondersteunt de ontwikkeling van de kringloopbranche door kennisoverdracht en door voorlichting aan en over kringloop(winkels). BKN heeft ook het Keurmerk Kringloopbedrijven ontwikkeld en de opvolger daarvan, het keurmerk 100% Kringloop!

Informatieve start

Het festivalprogramma van het 100% Kringloop event werd door dagvoorzitter Marieke Eyskoot geopend. Hierna was het tijd voor een lezing van Sabine Oberhuber over de circulaire toekomst. Voordat het festivalprogramma verder ging, genoten de leden van een muzikaal optreden van Vocal Group Fuse. De leden kozen zelf hun volgende activiteit. Er waren zes verschillende sessies met als overkoepelend thema duurzaamheid. Wilde je je laten verwonderen? Dan kon je genieten van het live-kunst creatie optreden van Wout van Velsen. Of liet je toch liever je portret tekenen door sneltekenaar Christel Schols?

In samenwerking met DeFabrique hebben wij voor onze opdrachtgever het evenement kunnen organiseren dat zij voor ogen hadden. Mede door de flexibiliteit, korte lijnen en de oplossingsgerichtheid van Sylvia is dat gelukt. En we werden heel blij van het warme welkom met die heerlijke kokosmakronen.
Manon & Mascha (Produced by MM)
Manon & Mascha (Produced by MM)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Tijd voor verwondering, verrassing en inspiratie

Na het deelnemen aan de workshops en lezingen gingen de leden naar de Perserij om daar inspiratie op te doen tijdens een modeshow. Geheel in stijl droegen de modellen van Broke Ass Millionaires kleding die in het teken stond van recyclen en upcyclen, wat perfect bij het thema duurzaamheid aansloot. Broke Ass Millionaires stimuleert het dragen van duurzame kleding om zo de impact op het milieu te verminderen. Toen het festivalprogramma bijna tot een einde kwam, werden de leden van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland nog voor één laatste keer geïnspireerd en verwonderd door een optreden van cabaretier John van der Sanden

Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland
Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland
Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland
Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland
Branchevereniging Kringloopbedrijven
Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland
Monique Koot
Sylvia Bouwman
Martin Bogaerds