Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres en feest

Cambridge Weight Plan

  • 305 paar sneakers
  • 2 steltenlopers
  • 6 keukentjes
  • 30 m2 podium
  • 3 lounges
  • 1 LED dansvloer

Festival-jasje

Waar zou Cambridge Weight Plan zijn zonder consulenten? Als rots in de branding in het afslankprogramma moeten zij bedankt worden voor hun inzet. Geheel in festivalstijl werden meer dan 300 gasten onthaald tijdens de jaarlijkse Consulentendag die het thema ‘Anders dan Anders’ droeg. Een festivaloutfit is natuurlijk niet compleet zonder toffe schoen, daarom werd de gasten gevraagd om op sneakers te komen. Handig voor later op de avond. De steltenlopers die zich door de menigte waanden waren slechts de start van avond vol verrassingen.

OVER CAMBRIDGE WEIGHT PLAN

Cambridge Weight Plan is een afslankprogramma waarbij cliënten hulp, adviezen en coaching krijgen van een zelf gekozen consulent. Door één-op-één begeleiding wordt het mogelijk om een gezond gewicht en gezonde levensstijl te vinden én te behouden.

In het zonnetje

‘Het gaat om jou. Jij bent belangrijk.’ Vanuit deze overtuiging staan de consulenten van Cambridge Weight Plan dagelijks voor hun cliënten klaar. Vandaag draaiden de rollen even om en stonden de medewerkers zelf in het middelpunt. Het was dubbel feest voor collega’s met een jubileum. Zij betraden onder luid applaus het podium. Verrassing! Het publiek werd tijdens een Festival Voting op de proef gesteld. Hoe goed kennen zij hun collega’s eigenlijk? Via hun smartphone beantwoordden zij vragen over hun collega’s op het podium. Na het diner werd het podium vrijgemaakt voor nóg een speciale gast. Romy Monteiro zweepte met haar betoverende stem en zinderende dansmoves de zaal op. Dit was nog maar het begin van de feestavond…

DeFabrique heeft ons verrast met verfrissende, nieuwe ideeën en inspiratie voor onze Consulentendag. Het is een fantastische locatie met veel mogelijkheden en de samenwerking verliep zeer goed. We kijken terug op een zeer geslaagde Consulentendag!
Rogier Pijlman (Marketing- & Communicatiemanager Cambridge Weight Plan)
Rogier Pijlman (Marketing- & Communicatiemanager Cambridge Weight Plan)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Festivalplein

De deuren van de Smederij opende en je stapte zo de dansvloer op. Gasten hoefden zich geen moment te vervelen, want in alle hoeken en gaten van het festivalplein was vertier. Wilde je uitpuffen van het dansen? Dat kon in één van de hangmatten in de beach lounge. In de bruine kroeg vereeuwigde een karikaturist je op een bierviltje. Voor de echte nieuwsgierige collega’s was de Mediterraanse lounge dé place-to-be. Een handlezeres zat daar klaar om je toekomst te lezen. Het event is een perfect bedankje en een energieke start van het nieuwe jaar.

Cambridge Weight Plan
Cambridge Weight Plan
Cambridge Weight Plan
Esmee Veldman
Kim van Leeuwen
Martin Bogaerds